bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Aralık 12, 2008, 04:31:57 ÖS
ne biliyim yaa sevin benim adıma  :haha: moralin düzelsin yanptığımı saçma ve komik bul gül moralin düzelsin ya da hiç bişi için gül moralin düzelsin ne diyim  :haha:
biraz zor ama yinede sağol.... :-*

kirsehir7

coook iyi hissediyorum.cünkü bugün alisveris yaptim kendime ciciler aldim  ;D oh be alisveris insanin keyfini yerine ketiriyo valla  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 12, 2008, 06:14:46 ÖS
coook iyi hissediyorum.cünkü bugün alisveris yaptim kendime ciciler aldim  ;D oh be alisveris insanin keyfini yerine ketiriyo valla  ;D
evet bencede... ;D ;D ama bu aralar benim alışveriş yapmaya zamanım yok o yüzden moral bozukluğuyla oturuyorum... :( :( :'(

kirsehir7

aaayyy gizemim sana nazarmi degdi forumun en mutlu üyesi sendin noldu?? insAllah en kisa zamanda mutluluguna kavusursun  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 12, 2008, 06:26:21 ÖS
aaayyy gizemim sana nazarmi degdi forumun en mutlu üyesi sendin noldu?? insAllah en kisa zamanda mutluluguna kavusursun  ;)
sanırım evet... :( :( bu aralar çooooooook moralim bozuk 9 gün tatil hiç yaramadı... :( tatil başladığından beri arpacık kumrusu gibi düşünüp duruyorum bişeyleri... :( öyle olunca çok canım sıkıldı okul başlasada rahatlasam... ;D

bu arada teşekkürler kirsehir... :) umarım seninde mutluluğun hiiiiiç bozulmaz... :)

NİLSENAM

korkulu ve heyacanlanlıyım. çünkü sınav günüme çok az kaldı.

dielosch

2 yazılıdan sonra havamı alıp oturdum ama nedense gülüyorumm çok komikti yaa bugün tüm okul karışıktı hiç kimse birbrini tanımıyor ama herkes kopya çekme derdinde vayyy bee kopyada insanları kaynaştıran en önemli unsurlardanmış da haberimiz yokmuş  :haha:

...mystery...

süperim çünkü kaç gündür almancax açılmıyodu sonunda.... yuppi:) yuppi:) ama süper olmuş yani... okey:)

neyse bi sürü sınavım olmasına rağmen süperim nedense içimde bir mutluluk var.... :haha:

kirsehir7

su anda cok kötü hissediyorum.cünkü esim is icin yine yurtdisina gidiyor ve yalniz kalacagim  :cryla: yilbasinida yalniz gecirecegim. offf off  :cryla:

tickoff:)  tickoff:)  tickoff:)

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Aralık 17, 2008, 01:44:58 ÖS
su anda cok kötü hissediyorum.cünkü esim is icin yine yurtdisina gidiyor ve yalniz kalacagim  :cryla: yilbasinida yalniz gecirecegim. offf off  :cryla:

tickoff:)  tickoff:)  tickoff:)

biz variz Kirsehirim burda Almancaxda bir de parti yapariz sanal Yilbasi partisi olazmi  :)

...mystery...

ben bugün süperim ;D ;D

çünkü en sonunda tekrar derslerime adapte olabildim orta okuldan sonra lisede ders açısından çok zorlanmıştım ama artık geçti ;D bu yüzden çok mutluyum.... yuppi:) alkis:) hiihi:) halayy:)

NİLSENAM

yuppi:)     ben bugün çok mutluyum.  dance:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Aralık 17, 2008, 02:00:41 ÖS
biz variz Kirsehirim burda Almancaxda bir de parti yapariz sanal Yilbasi partisi olazmi  :)

olur ablam iy fikir organizasyonu esma ayarlar  okey:)

3,14

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Aralık 17, 2008, 07:45:32 ÖS
--> Biz ne güne duruyoruz Kirsehir  :cryla:

cooook sagol enistecigim  utanan:)  :-* iyiki sizler varsiniz

3,14