bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

mub@rek

...mystery...

3,14

--> Hasta gibi hissediyorum, ama bu hastaligimin cabuk gececegi gibi bir his oldugu icin üzerimde kendimi biraz da iyi hissediyorum, kendimi hasta oldugum zamanlarda hic hissetmedigim kadar iyi hissediyorum.

Hislerimi anlatabildigimi hissetmek istiyorum. :haha:

...mystery...

o zaman hissedebilirsin onur abi... :haha: ben anladım en azından... :haha: bende saçmalıyorum ya bazen ondan anlamış olabilirim kendimden alışığım yani... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 01:07:58 ÖS
o zaman hissedebilirsin onur abi... :haha: ben anladım en azından... :haha: bende saçmalıyorum ya bazen ondan anlamış olabilirim kendimden alışığım yani... :haha:

--> Senin beni saclamadigimi sanmissin gibi hissediyorum. tickoff:) :embarassed: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 30, 2009, 01:15:21 ÖS
--> Senin beni saclamadigimi sanmissin gibi hissediyorum. tickoff:) :embarassed: :haha:
yok hayır yaa ondan değil yani karışık olmuş biraz ben öyle karışık yazınca saçmaladım diyorum da ondan.... :-\ alışkanlık yani... ;D ;D

willow88

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 01:16:46 ÖS
yok hayır yaa ondan değil yani karışık olmuş biraz ben öyle karışık yazınca saçmaladım diyorum da ondan.... :-\ alışkanlık yani... ;D ;D

--> Kendimi bugün uzun cümleler kurmaya yönlendiren seyin ne oldugunu bilmedigim halde, uzun cümleler kurmaya devam etmek nasil güzel bir duygu, onun senin de anlamani istedigimi bilmeni düsünmek istercesine bir duyguyu hissediyorum. :haha:

...mystery...

evet uzun cümlelerinin bayaa bi uzun olduğunu bildiğimi bilmeni istediğimi bilmeni istiyorum... :haha: senin kadar başarılı olamadığımı yani şöyle 3 satırlık uzun cümleler kuramadığımıda bilmeini ve senin ne kadar yetenekli olduğunu söylemek istediğimide bilmeni istiyorum... :haha:

oldu mu?? ;D ;D

NİLSENAM

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 01:40:46 ÖS
evet uzun cümlelerinin bayaa bi uzun olduğunu bildiğimi bilmeni istediğimi bilmeni istiyorum... :haha: senin kadar başarılı olamadığımı yani şöyle 3 satırlık uzun cümleler kuramadığımıda bilmeini ve senin ne kadar yetenekli olduğunu söylemek istediğimide bilmeni istiyorum... :haha:

oldu mu?? ;D ;D

--> Senin bana, benim yetenekli olup, senin benim kadar yetenekli olmadigini söylediginde, senin ne kadar iclenmis olabilecegini anlamis gibi hissetsem de kendimi, bu yazdiklarimin sadece uzun cümleler olmadigini, grammer olarak cok az hata (?) olup, anlam olarak da cok az sey anlattigini bildigini bilmis olmak istedigimi bilmeni siddetle istedigimi bilmeni istemis olmak istiyorum. :haha:

...mystery...

bunları bildiğimi bilmeni istiyorum... :haha:

en iyisi kısa cümle kurmak... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 30, 2009, 01:42:15 ÖS
çok iyiyim... yuppi:) yuppi:)

--> Cok iyiyim derken, gercekten de cok iyiyim mi demek istiyorsun, yoksa gercekten cok iyi olmak istiyorum, simdi o kadar cok iyi olmasam da bunu sizlerle paylastigimda kendimi cok iyi hissedecegim sanirim dermis gibi mi cok iyiyim yazdin, bunu bilmek istedigimi bilmeni istiyorum. :haha:

Umarim cok iyisindir gercekten de. :angel: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 30, 2009, 01:45:07 ÖS
--> Cok iyiyim derken, gercekten de cok iyiyim mi demek istiyorsun, yoksa gercekten cok iyi olmak istiyorum, simdi o kadar cok iyi olmasam da bunu sizlerle paylastigimda kendimi cok iyi hissedecegim sanirim dermis gibi mi cok iyiyim yazdin, bunu bilmek istedigimi bilmeni istiyorum. :haha:

Umarim cok iyisindir gercekten de. :angel: :haha:

:haha: :haha: :haha: