bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: RIBERY - Şubat 01, 2009, 11:16:34 ÖÖ
çooooooooooooooooooooook iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ohh bee  alkis:) yuppi:)
İyi arkadaslarimizi gördükce daha neseleniyorum acikcasi..

RIBERY

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 11:18:39 ÖÖ
Ohh bee  alkis:) yuppi:)
İyi arkadaslarimizi gördükce daha neseleniyorum acikcasi..

tşk ederım

...mystery...

NİLSENAM

kirsehir7

şinasi

...mystery...

mutlu-üzgün-yorgun-sinirli-kırgın-düşünceli-saçmalamaya daha yatkın-ama saçmalayıncada kendine kızıcak

biri gibi hissediyorum.... ;D ;D

yine ne saçmaladım merek ediyorum ama baya bi karışık hissediyorum dinlediğim şarkıya göre ruh halim değişiyo ve şu anda hiçbişey çalmıyo hepsi bi anda üstüme bindi garip bişey tavsiye etmem... :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 01, 2009, 04:12:54 ÖS
mutlu-üzgün-yorgun-sinirli-kırgın-düşünceli-saçmalamaya daha yatkın-ama saçmalayıncada kendine kızıcak

biri gibi hissediyorum.... ;D ;D

yine ne saçmaladım merek ediyorum ama baya bi karışık hissediyorum dinlediğim şarkıya göre ruh halim değişiyo ve şu anda hiçbişey çalmıyo hepsi bi anda üstüme bindi garip bişey tavsiye etmem... :haha: :haha:

Acayip birsey, sen bunu pisikolog bir doktora anlatsan sana 10 gün izin yazar. O kadar vahim bu durum. Ben gaz vermis olmiyayim. Seni severim Gizem. Yazik oldu sana. Tühh vahh tehh ahh ahh. :D

Saka bir yana bosver, hic birini düsünme. O an gereken ne ise onu yap yeter emin ol. ;)

Bak simdi ben sinirliyim birini dövmek istiyorum denk getirsem dövecem ama olmuyor iste, napalim artik sans.  offoff:) tickoff:) :zopa:

Yakalarsam pat küt cat güm dıksin.. (Dıksin derken ates ediyorum) :D

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 04:17:08 ÖS
Acayip birsey, sen bunu pisikolog bir doktora anlatsan sana 10 gün izin yazar. O kadar vahim bu durum. Ben gaz vermis olmiyayim. Seni severim Gizem. Yazik oldu sana. Tühh vahh tehh ahh ahh. :D

Saka bir yana bosver, hic birini düsünme. O an gereken ne ise onu yap yeter emin ol. ;)

Bak simdi ben sinirliyim birini dövmek istiyorum denk getirsem dövecem ama olmuyor iste, napalim artik sans.  offoff:) tickoff:) :zopa:

Yakalarsam pat küt cat güm dıksin.. (Dıksin derken ates ediyorum) :D
şu an süper hissediyorum sayenizde :haha: :haha: :haha:

dıkşın haaaa.... :haha: :haha: :haha: yaril:) yaril:) yaril:)

...mystery...

...mystery...

kirsehir7

yaw bugün kendimi nasil hissediyorum inanin bende bilmiyorum  ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 05:04:52 ÖS
yaw bugün kendimi nasil hissediyorum inanin bende bilmiyorum  ;D

Bu durum bulasici olmaya basladi galiba. :)

...mystery...