bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şinasi

...mystery...

uykumu almış gibi hissediyorum kalkalı 1 saat oldu 2de yattım öğleden sonra... ;D ee sabah 8de kalkınca 6 saat uykuyla uykusuz oluyo insan en azından ben bana 10 saat bile yetmiyoda... :haha:

şinasi

Yat Mystery yat belli bir yaştansonra 5 saat bile çok geliyor.

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 06, 2009, 07:44:46 ÖSYat Mystery yat belli bir yaştansonra 5 saat bile çok geliyor.
inşAllah bana öyle olmaz ben uykumdan çok memnunum zaten gülüyomuşum uykumda bile eğleniyorum yaa yuppi:) o yüzden iyi zaten kalkınca tarih özeti falan filan onları yazmam gerekiyo... ;D ;D

gece

Ben hala nasil oldugum hakkinda bir karara varamadim öyle böyle iste  :haha:

gece

Ben hala nasil oldugum hakkinda bir karara varamadim öyle böyle iste  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 08:55:44 ÖSBen hala nasil oldugum hakkinda bir karara varamadim öyle böyle iste  :haha:
demekki kafanı kurcalayan bişey var ama çok mutlusun o kafanı kurcalayan şeyde senin mutluluğunu gölgeliyo o yüzden karışık gibi bişey oluyo... :haha: aynı benim yazdığım şey gibi karışık... ;D bildim mi?? kur;)

kirsehir7

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 08:57:12 ÖSdemekki kafanı kurcalayan bişey var ama çok mutlusun o kafanı kurcalayan şeyde senin mutluluğunu gölgeliyo o yüzden karışık gibi bişey oluyo... :haha: aynı benim yazdığım şey gibi karışık... ;D bildim mi?? kur;)

Birisi falciliga baslamis " mesaj fali bakkilir hanimmmm "  :haha:

...mystery...

...mystery...

sanki ateşim çıktı gibi hissediyorum üstümde kısa kollu var dışarısı buz gibi evde kombi yanmıyo ve ben yanıyorum yüzüm kıpkırmızı ve yanaklarım yanıyo... :embarassed: :embarassed: