bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

nasil hissedim ya hayatin tüm olumsuzluklarina karsi yasamaya devam isde

yakamozlu_gece

gece

Muharrem hocayi cildirtan üyeler bölmünden iki satir okuyun  ya:)
valla cok iyi hissedersiniz kendinizi ben gülme krizine girdim  funny:) funny:) funny:) funny:)

SEVGI-40

burayada kimse ugramamis aaaaaaaaaaaaa

cok kötü cok hic bukadar kötü olmamisdim hayat isde

SEVGI-40

talay68

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sebebini bilmiyorum ama yine de iyi degilim  :-[

esma 41

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 21, 2008, 11:25:52 ÖS
Yorgun ...  :-\

Bunada sükür ...  :)

bende çok yorgunum evet bunada şükür ama o kadar yorgunumki bunu bile zor yazıyorum edebiyat dersi için 4 sayfa yazdım bit kadar yazıyla 4 sayfa elim o kadar ağrıyoki bide sabahın 6sında kalkınca çok uykum geldi...neyse... :-\  kısaca yorgun uykulu ve haliyle sinirliyim... offoff:)

SELİN

bugün çok mutluyum annem ve babam adına ama kendim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ::) ::) ::)

SEVGI-40

yav bende düne göre cok iyim okula gidipte benim kadar cok mutlu olan bi ögrenci daha varmisir cok mrak ediyorum
okulda valla yasadigim herseyi unutuyorum sanki garip dogrusu yaaaaaa ben okulu cok seviyorum yaaaaaaaaa

talay68

ben de bi kaçgündür kendimi hiç mi hiç iyi hissetmiyorum havalardanmıdır nedir  ???

SEVGI-40

fevziş

vAllah ben dünden beri çok mutluyum yaw ağzım kulaklarımda geziyorum yaril:) funny:) kop:) :haha:

...mystery...

yorgun.. :embarassed: :-\ :P

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Eylül 23, 2008, 12:25:02 ÖÖ
yav bende düne göre cok iyim okula gidipte benim kadar cok mutlu olan bi ögrenci daha varmisir cok mrak ediyorum
okulda valla yasadigim herseyi unutuyorum sanki garip dogrusu yaaaaaa ben okulu cok seviyorum yaaaaaaaaa
bende okulu çok seviyor-DUM geçen sene arkadaşlarımla beraber olunca bu sene yeni okul yeni ortam zor alışıcam ama...bu lisede çok gıcık bişey abuk subuk ödevler veriyolar çok yoruluyorum...hiç yakıştıramıyorum kendime suskunluğu annemleri konuşa konuşa bıktırırdım şimdi ağzımdan tek kelime çıkmıyo eve geliyorum ödevlere gömülüyorum ve acayip yoruluyorum... :embarassed:

SELİN_24

çok sinirliyim delirmek üzereyim bir insan bu kadar çabuk nasıl unutabilir

SELİN_24

mekin2000