bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

yorgun..üzgün...mutlu...bi değişiğim bugün çok yorgunum yorgun olduğum için üzgünüm ve mutluyum çünkü tatil... :haha:

(LALEZAR)

uzun ,yorucu,üzücü ,zemheri karanlığı bir gecein ardından nekadar iyi olunabilinirse...

efendimiz hep dua edermiş ya ,rabbim bizlere eşyanın gerçek yüzünü göster!

bende hepişmiz için bunu diliyorum mevlada..

hayırlı günler..

...mystery...

beeeeen bugün kendimi...çok dinlenmiş hissediyorum :) yani mutluyum :haha:

SEVGI-40

cok kötüyüm cok cok üzgünüm  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
agla gözüm agla gülemem ben bugun :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 11, 2008, 02:20:47 ÖS
cok kötüyüm cok cok üzgünüm  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
agla gözüm agla gülemem ben bugun :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
yinemi sevgi üzülme artık her neye üzülüyorsan...bi şekilde mutlu olmanın biçok yöntemi var bence küçücük şeyler belki hepten geçirmez üzüntünü ama azda olsa hafifletir üzülme sakın tamam mı?? :( üzülme demiyim ama çok üzülme.. :-\

...mystery...

ben bugün kötüyüm çünkü;

1) okul açılıyo yine :(
2) bi sürü ödev var daha kitap çeviricektim yapamadım hafta içine kaldı
3) bi sürü saçma sapan quiz var offoff:) çok sinirim bozuk onlarada
4) okuldan nefret ediyorum ama iyiki fransızcacımız var o olmasa çekilmezdi ;D

ama yinede mutluyum çünkü en azından gidicek bi okulum var( küçük şeylerden mutlu olma.. ;D sevgi sanada öneririm ;) tekrar söylüyorum üzülme tamam mı?? :) )

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 12, 2008, 02:39:27 ÖS
ben bugün kötüyüm çünkü;

1) okul açılıyo yine :(
2) bi sürü ödev var daha kitap çeviricektim yapamadım hafta içine kaldı
3) bi sürü saçma sapan quiz var offoff:) çok sinirim bozuk onlarada
4) okuldan nefret ediyorum ama iyiki fransızcacımız var o olmasa çekilmezdi ;D

ama yinede mutluyum çünkü en azından gidicek bi okulum var( küçük şeylerden mutlu olma.. ;D sevgi sanada öneririm ;) tekrar söylüyorum üzülme tamam mı?? :) )
canim ya tmm üzülmem gizemcim seni mi kircam ;D ;D :haha:

dielosch

ben bugün nasılım acaba :D hiç bilmiyorum ama okullar açılıyor bu yüzden birazcık mutsuzum :D ama zaman geçtiği için ve önümüzdeki 4 yıldan 2 gün daha akıp gittiği için mutluyum :D

...mystery...

önümüzdeki 4yıldan 2 gün daha akıp gittiği için :haha:

evet üzülme sevgi bencede :D beni kırmadığın içinde sağol ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 12, 2008, 07:42:56 ÖS
önümüzdeki 4yıldan 2 gün daha akıp gittiği için :haha:

evet üzülme sevgi bencede :D beni kırmadığın içinde sağol ;D
seni kirarmiyim hic tmm üzülmüyrum elimden geldigince :D

...mystery...

emosh

...mystery...

...mystery...

ben kendimi nedense çok bilgili hissediyorum (laf lafı açıyor'ada yazdım) sabahtan beri fransızca çalışıyorum ve gözlerimden fransızca kelimeler fırlıcakmış gibi hissediyorum..çok kötü bi duygu hiç tavsiye etmem sabahtan beri dediğimde 4 ten beri ama 5 saattir düzensiz fiil çekiyorum iğrenç.. çok berbat bişi kısaca.. :-\ yinede mutluyum çünkü Reading quiz'i salıya ertelendi cumaydı yuppi:) ondanda 37 soru ve cevap 40 tanede kelime ezberlicektim :haha: hiç acımıyolar hiiiiiç... :-\

emosh

...mystery...

yapma ama emosh sen ve sevgi üzülmeyin bende üzülüyorum sonra ben gerçekten biri üzülünce hiç dayanamam.. :(

emosh

eyv cnm ama kronik psikopatlar gibiyim pessimiste bağladım mı gerisi gelio :s melankolia modunda emosh....