bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

;D iyi tamam sen bugünlük mutsuz olabilirsin ama umarım sevgiyi düzeltebilmişimdir o hep üzgündü.. :) yalnız bende üzül üzülme diye izin veriyorum ne garibim ya.. :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 14, 2008, 09:34:43 ÖS
;D iyi tamam sen bugünlük mutsuz olabilirsin ama umarım sevgiyi düzeltebilmişimdir o hep üzgündü.. :) yalnız bende üzül üzülme diye izin veriyorum ne garibim ya.. :haha:
canim benim ya insAllah birgün düzelirim. :-[

...mystery...

yinemi üzgünsün sevgi evet İnşAllah birgün düzelirsin vede İnşAllah bu gün çabuk gelir çünkü bu kadar üzülmeni istemem.. :-[ bi senin için değil tanıdğım veya tanımadığım kimsenin üzülmesini istemem herkes benim gibi olsun hiçbişeyi takmayın kafanıza 3 günlük dünya yaa üzülmeye değmez hayatınızı yaşayın.. halayy:)

...mystery...

hıı... bu arada ben bugün bu kadar çok ders çalıştığımı düşündükçe kendi hakkımda aklıma gelen garip düşüncelerin bende uyandırdığı o değişik duygu hariç süperim.. :haha: ne dedim yaa ben bile anlamadım anladımda yarım.. sanırım yine saçmalıyorum.. :-\

talay68

bugün hatta birkaç gündür iyi degilim çünkü türkiyedeki son günlerim hafta sonu viyanaya dönüyorum burdan ayrılmak çok kötü  :'(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 15, 2008, 09:49:12 ÖS
yinemi üzgünsün sevgi evet İnşAllah birgün düzelirsin vede İnşAllah bu gün çabuk gelir çünkü bu kadar üzülmeni istemem.. :-[ bi senin için değil tanıdğım veya tanımadığım kimsenin üzülmesini istemem herkes benim gibi olsun hiçbişeyi takmayın kafanıza 3 günlük dünya yaa üzülmeye değmez hayatınızı yaşayın.. halayy:)
düsündügün icin saol canim ;)

...mystery...

...mystery...

ben bugün kendimi anlatılmıcak kadar mutlu ve yine anlatılmıcak kadar yorgun hissediyorum..mutluyum çünkü bugün okul süper geçti çok eğlenceliydi.. dance:) yorgunum çünkü ödevlerin birinden kurtuldum derken diğeri geliyo aynı şey quizler içinde geçerli bi quizden çıkıyoruz bi sonraki ders başka bi hoca haftaya quiziniz var diyo yicem kafayı ders çalışmaktan yorgun düştüm yaa.. offoff:)

...mystery...

ben bugün çok yorgunum bunca yıldır yani doğduğumdan beri hiç bu kadar yorgun olduğumu hatırlamıyorum elimi kaldırıcak halim yok zor yürüyorum uykusuzum sinirlerim bozuk sürekli sınavlarımız erteleniyo hepside haftaya kaldı.. :( onlara çalışıcam ve nasıl yetiştiriceğimi düşünerek gerilmesi var.. offoff:) çok sinirlerim bozuk,ve yorgunum yaa.. nefret ediyorum bu okuldan hem çok seviyorum hep nefret ediyorum çünkü çok disiplinli hiç alışık değilimdir 8 yıldır çok gevşektik okulda ders konusunda burda çok sıkı offoff:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 17, 2008, 09:34:20 ÖS
ben bugün çok yorgunum bunca yıldır yani doğduğumdan beri hiç bu kadar yorgun olduğumu hatırlamıyorum elimi kaldırıcak halim yok zor yürüyorum uykusuzum sinirlerim bozuk sürekli sınavlarımız erteleniyo hepside haftaya kaldı.. :( onlara çalışıcam ve nasıl yetiştiriceğimi düşünerek gerilmesi var.. offoff:) çok sinirlerim bozuk,ve yorgunum yaa.. nefret ediyorum bu okuldan hem çok seviyorum hep nefret ediyorum çünkü çok disiplinli hiç alışık değilimdir 8 yıldır çok gevşektik okulda ders konusunda burda çok sıkı offoff:)
gizem hayatta okuldan daha güzel bisey yok benim mesela tek mutulu oldugum yer su siralar okulum ve almancax alkis:) alkis:) alkis:)
yorulsanda üzülsende arasira okul kadar güzel bise yok

...mystery...

yok okul güzelde dersler kötü yaa özellikle ingilizce :( en nefret ettiğim ders hıı bide ödevler o kadar çok ödev veriyolarki mesela sadece haftasonu için 15 sayfa ödev ingilizceden,p.tesi fransızcaya 18 ders=36 sayfa çalışma,reading'den 31kelime ve ing. karşılığı,37 soru ve cevap ve 1 sayfa kitap özeti ezberlemem gerekiyo hıı bide edebiyattan bi yazı yazmam gerekiyo bide fizik var ama o az bişey o kadar önemli değil sizcede çok değilmi??? hepsini bugün verdiler bide p.tesiye gramer ve coğrafyadan quizimiz var yazarken bile yoruldum ve bunların hepsini yarın yapıcam düşünün..ağlamak istiyorum ya... :(

SEVGI-40

cokmus gercektende ama sen böyle yaparsan dag gibi büyür o seylrr gözünde isteyerek zevkle yap ki hep ögren hem ögrendiginden zevk al ve daha  cok ögrenmek iste.sIkma canin bi kac ders icin gecer hayatta daha kötü seylerin oldugunu hic bizmn unutma ve derslerini cok iyi calis ama itiraz etmeden ok.ben gece 4 e kadar sabaha kadar ders calisdigim günleri bilirim hatta hergün öyleyim ve üsütne bide calisiyorum ve hem okuyorum ve hic bizmn itiraz etmedim. ;)

...mystery...

hmm..evet itiraz etmemeliymişim sanada Allah kolaylık versin sevgi ne diyim?? :) yaa aslınds hiç ödevler falan değilde sınavlar çok korkutuyo beni..özellikle ingilizce.. :(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 17, 2008, 09:59:42 ÖS
hmm..evet itiraz etmemeliymişim sanada Allah kolaylık versin sevgi ne diyim?? :) yaa aslınds hiç ödevler falan değilde sınavlar çok korkutuyo beni..özellikle ingilizce.. :(
korkma ya ingilizcede nevar bak san bi tip verim su gibi ögrenirsin ingilizceyi.cocuk kitaplari ingilizce ama varya ondan bi tane al ve hergün iki cümle oku bilmedigin kelimelri buul ve anlamlarii yaz ve ögren tüm gün kendi kenidine tekrar et ve o cümleleri icinden söyle.hicde zor olmadigini görceksin ;).ayni seyi almanca ögrenirkende yapabilirsin beim inigilizcem gayet iyi mesela süper olmasada kendimi cok güzel ifade edebiliyorum :-\

...mystery...

denerim..sağol sevgi :) aslında bisürü yöntem varda ben yapamıyorum benim ingilizcemin iyi olması için tek yöntem var otur ve kelime ezberle!! ezberim iyidir otursam hemen ezberlerim ama işime gelmiyo ve zaman yok.. :-\

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 17, 2008, 10:05:17 ÖS
denerim..sağol sevgi :) aslında bisürü yöntem varda ben yapamıyorum benim ingilizcemin iyi olması için tek yöntem var otur ve kelime ezberle!! ezberim iyidir otursam hemen ezberlerim ama işime gelmiyo ve zaman yok.. :-\
zmn herzmn vardir biz sadece zmn bulmamak icin binlerce bahane uyduruyoruz bunu kabullenelim lütfen demi ;D
dedigimi mutlaka dene hosuna gidecegindende eminim ve ögrenecegindende sadece iki cümle okumak icindemi zmnin yok gizem günlük iki cümle sdece hepsi 10 dk almaz ;D

...mystery...

almaz almaz ben senin söyldiğine demedim zaten oturup kelime ezberlemk için dedim.. :)

bide...

ben işime gelmiyo demiştim bahane uydurduğumu zaten kabullendim ;D bahane bahane bahane hep bi bahanem vardır zaten ama sadece ingilizcede.. :haha: onada artık bişi demiyorum zaten yavaş yavaş seviyorum ama kelime işte onada senin söylediğin yöntemi denicem sevgi ;)