bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

yarınki kimya quiz'inden sonraki veli toplantısı münasebetiyle pek de iyi olcağımı sanmıyorum bugünden bunu düşündüğüm için bugünde iyi olduğumu sanmıyorum :-\

...mystery...

ben tarih ödevini yapmamış olmanın ezikliğiyle kötüyüm... :-\

3,14

--> Berbat desem herhalde en iyi o anlatirdi simdiki halimi...... :'(

3,14

--> Bugün kendimi cok iyi hissediyorum, o kadar iyi ki, tenefüste hemen kütüphaneye gelip yazmak istedim... ;D ;D :D :D

_VeRa_

Doğru düzgün bi ders çalışma programı bulamıyorum çok sıkıldım cofe:)
halsiz yorgun ve açım

3,14

--> Kendimi simdi daha iyi hissediyorum, kurs bitti, basimi agritti ya o kadar da olacak... ;D

...mystery...

SEVGI-40

valla iyimiyim kötümüym bugun bende anlamadim

azeri_pretty

Bu gun iyim ama bir az iyi diyilim gibide geliyo hehe

yakamozlu_gece

bugün nedense sabahtan bu yana uzun hava çekiyorum ;D

...mystery...

;D ;D ;D

çoooooooook mutluyum yaa... yuppi:) okul bütün ödevlere,herşeye rağmen süper geçiyo halayy:) bütün yorgunluğumu atıyorlar sabah sabah sınıftakiler... ;D önceden okula gitmek istemezken şimdi ayrılmak istemiyorum işte bu yüzden çoook mutluyum... dance:)

dielosch

:haha: bugün süperdi yaaa herşeyiyle ... sanırım okulumu çooook seviyorum şu 4 sene çabuk da geçmesin yavaş da geçmesin ama dolu dolu geçsin ki ÖSS de bişiler yapıp sizin yanınıza (Almanya'ya) gelebilelim ;D :haha:

...mystery...

bence bu 4 sene yavaş geçsin dicem olmıcak nese kendi akışında gitsin... ;D yaa okulda gülmekten 10 dklık tenefüste karnıma ağrılar giriyo yaaa...3 kişi bir oluyolar sınıfı gülmekten kırıp geçiriyolar aklıma geldikçe gülüyorum yaa... :haha:

dielosch

bizim sınıfta öyle ;D çok şanslıyım yaa hep matrak sınıflara düşüyorum tek şanssızlığım atatürk deki sınıfımdı berbattı ;D her gelen sınıf ne güzel ya siz hep böyle gülermisiniz diyor geçen büş de söyledi ne kadar komik bir sınıf diye :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 30, 2008, 09:46:17 ÖSbizim sınıfta öyle ;D çok şanslıyım yaa hep matrak sınıflara düşüyorum tek şanssızlığım atatürk deki sınıfımdı berbattı ;D her gelen sınıf ne güzel ya siz hep böyle gülermisiniz diyor geçen büş de söyledi ne kadar komik bir sınıf diye :haha:

ıyyy...o uğurcan olunca benim bütün keyfim kaçardı..bizim sınıfta manyak bişey hatta bi bizim değil bütün sınıflar öyle... :haha: neyse yaa ben anlatsam sen anlamıcan sen anlatsan ben anlamıcam boşver bu konu burda kalsın bence... ;D

(LALEZAR)

herkesin keyfi yerinde maşAllah..

bende iyim çok şkr.