bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 07, 2008, 11:16:03 ÖSkoca sonu olmayan bi cukur ve icine düsmeye devam ediyoum bu cukurun sonu yok bitmiyo düsüyürum heryer karanlik hicbise göremiyorum hic bi söz anlatmiy ama isde biraz anlatmaya calisdim isde kendimi böyle hissediyorum :'( :'( :'( :'(
:'( :'(

ben çooooooooook mutluyum... dance:) birazda düşünceli.. ???

purjuu

Aşil

korayce

kendimi iyi ve mutlu hissetmek istiyorum umudum var ama önüm karanlik gelecekle ilgili bisey bilmiyorum sanirim bugün fazlasiyla karamsarim ama herseye ragmen Allahima bin sükür

...mystery...

Alıntı yapılan: korayce - Kasım 08, 2008, 03:20:01 ÖSkendimi iyi ve mutlu hissetmek istiyorum umudum var ama önüm karanlik gelecekle ilgili bisey bilmiyorum sanirim bugün fazlasiyla karamsarim ama herseye ragmen Allahima bin sükür
ne bu karamsarlık?? bu kadar karamsar olmayın yaa bende üzülüyorum sonra... :embarassed:

SEVGI-40

...mystery...

kendimi bugün çok anlayışlı biri gibi hissediyorum.... :angel: :angel: :angel:

emosh

...mystery...

mutlu..... yuppi:) dance:) hiihi:) birazda kırgın... :-[ kime neye bilmiyorum... :-[

zeytin

bugün kendimi çokkkk iyi hissediyorum neden bilmem.Hiç olmadığı kadar kuşlar gibi pırpırım  ;D böyle uçasım gelıyoo

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 17, 2008, 07:11:19 ÖSbugün kendimi çokkkk iyi hissediyorum neden bilmem.Hiç olmadığı kadar kuşlar gibi pırpırım  ;D böyle uçasım gelıyoo
süper bir tasvir zeytin.... okey:) :haha:

...mystery...

sinirliyim offoff:) stresliyim :-\ saçma sapan şeylere uğraşıyorum sınavım varken ona ayrıca bi sinirliyim offoff:) çok kötü hissediyorum kendimi offfffffffffffff offfffffffffffffffffffff tickoff:) tickoff:) tickoff:) ne kadar yerimde tepinsem sinirimden az... tickoff:) offoff:)

zeytin

slmm millet ;Dbugun cokk yorgunum felaket derecede uykum var ama uyuyamıyorum ???neden bilmiyorummmm.Cok sinirli ve stres halındeyımmm offoff:) offoff:)

...mystery...

aynı ben.... tickoff:) sadece ben yorgun değil sinirliyim tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

zeytin

senin derslerden olması gerek benimde evde tek kalmam sinirlerimi bozoyo neysekı yarın sonn offoff:)

...mystery...

derslerden ama sadece tek br ders.... tickoff:) moda hakkında saçma bi ingilizce yazı yazmam gerekiyor internetten yazsam çok ağır oluyo anlaşılıyo kendimde yazamıyorum ve artı eksi veriyo ona çok sinirim bozuldu.... :(