2008 Avrupa Futbol Sampiyonu kim olacak ?

Başlatan esma 41, Mayıs 30, 2008, 11:47:46 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2008 Avrupa Futbol Sampiyonu kim olacak ?

T
18 (56.3%)
Isvicre
0 (0%)
Portekiz
3 (9.4%)
Cek Cumhuriyeti
0 (0%)
Avusturya
0 (0%)
Hirvatistan
0 (0%)
Almanya
5 (15.6%)
Polonya
0 (0%)
Hollanda
2 (6.3%)
Italya
1 (3.1%)
Romanya
0 (0%)
Fransa
1 (3.1%)
Yunanistan
0 (0%)
Isvec
0 (0%)
Ispanya
2 (6.3%)
Rusya
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 28

3,14

Yukarda Türkiye - Ispanya yazmasini o kadar cok isterdim ki......... :( :(

gece

ANATOLİA

kesmeşeker

bence ispanya kazanacak, almanları gördük daha tam kadro bile değilken bize çok birşey yapamadılar ;D

RIBERY

favorım olan ispanya kazanacak haydı almanlara geçmiş olsun gönul isterkı finalı türkıye oynasın ama olsun mıllı takım gönlumuzde fınal oynadı

İSPANYA 2 ALMANYA 0

jentzsch

a_ysche

" Wir "  derken kimi kastediyosun Jentzsch, (almanları kastetmemişsindir yaaa,sanmıyorum yanii.kastetmedin dimi :o  :o)

hani bildiğim kadarıyla  " biz " Türkler geçen akşam oynan Almanya maçıyla elendik..  ::) :-\

yoksa siz almanlar ve biz türkler mi olduk :D ;D

bu arada umarım ispanya şampiyon olur..

jentzsch

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 29, 2008, 07:29:41 ÖS
" Wir "  derken kimi kastediyosun Jentzsch, (almanları kastetmemişsindir yaaa,sanmıyorum yanii.kastetmedin dimi :o  :o)

hani bildiğim kadarıyla  " biz " Türkler geçen akşam oynan Almanya maçıyla elendik..  ::) :-\

yoksa siz almanlar ve biz türkler mi olduk :D ;D

bu arada umarım ispanya şampiyon olur..
Es tut mir Leid kumpel. ;D Ich bin ein Deutschtürke ;D 

Türkiye'nin olmadigi bir ortamda her zaman Almanya'yi desteklerim.Bu aksam oldugu gibi.. ;D

Wir werden Europa Meister sein!

a_ysche

es tut dir Leid demekki sevgili kumpel.maçtan sonra görüşürüz o zaman..inşAllah ispanya kaldırır o kupayıı ;D ;D

3,14

Macin skorunu söyleyeyim size: GER 2-3 ESP ! ;)

3,14

RIBERY

tahmınımde yanılmişim ispanya 1 .0 lık skorla maçı aldılar matadorlar panzerlerı ezıp geçtı diger tahmınım tutu kupa ispanyada kutlarım matadorları bıde panzerlerıde unutmamak gerek

a_ysche

gece

Hakettiler ya adamlar mac kaybetmeden  aldilar kupayi eee görünen köy klavuz istemezdi zaten
Viva Espana!!   sana katiliyorum jentzsch ;)

a_ysche

kupayı almanlar alamadı yaa cidden çok sevindim,almanlara karşı kötü bir düşüncem yoktu ancak bizim maçta yaptıkları basitliklerden  sonra bu kupayı onlar kaldırmış olsaydı çok üzülürdüm..sıkıcıda bir maç olmasına rağmen sonu güzeldi ;D  ;D

gece

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 30, 2008, 12:43:21 ÖÖ
kupayı almanlar alamadı yaa cidden çok sevindim,almanlara karşı kötü bir düşüncem yoktu ancak bizim maçta yaptıkları basitliklerden  sonra bu kupayı onlar kaldırmış olsaydı çok üzülürdüm..sıkıcıda bir maç olmasına rağmen sonu güzeldi ;D  ;D

Zaten belliydi o yaa  kötü oynuyorlardi ,buraya kadar gelmeleri bile bir sey onlar icin demi ;)