Bayanlara özel ...

Başlatan esma 41, Haziran 05, 2008, 11:47:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 09, 2008, 02:10:29 ÖÖ
sevgili esma 41 sana bu soruya sevgili Sparta arkadaşımızın yazdıklarıyla cevap vereyim '' bulaşık ve çamaşır yıkamamızı ve yemek yapmamızı istiyorlarmış''(kadınlar kamyon şöförü olursa )konusundan alıntıdır.

Birde yapmamanızı istediklerimiz var.Onları unutmayalım değil mi ?.. Onların sayısı  çamaşır bulaşık v.s ( kadının ana görevleri :) ) işlerinden daha çok...  :)    :haha:

SELİN_24

Alıntı yapılan: Sparta - Ekim 11, 2008, 11:47:21 ÖS
Birde yapmamanızı istediklerimiz var.Onları unutmayalım değil mi ?.. Onların sayısı  çamaşır bulaşık v.s ( kadının ana görevleri :) ) işlerinden daha çok...  :)    :haha:
yapmamamızı istemedikleriniz nedir acaba çok merak ettim sparta bey

Sparta

Maç izlerken Tv önünden geçmek , Kredi kartını  ıvır zıvır şeylerle doldurmak. Dırdır etmek , dedikodu etmek, tırnak uzatmak , v.s

...mystery...

Sparta

Tırnak uzatırsa eğer ,
1-çamaşırı elde yıkayamaz ,
2-bulaşık yıkayamaz,
3-hamur açamaz ,
4-onun yaptığı yemekte hijyen olmaz ,
5-kavga çıkarsa tırmalar,
6-evde bir sürü iş dururken zırt pırt tırnak boyar

Baya çok yaw ama en önemlisi hijyen sanırım...

...mystery...

:haha: bayaa geçerli sebeplermiş en önemlisi evet hijyen ama en işe yarıcağı yer sanırım 5.madde :)

Sparta

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 12, 2008, 12:05:13 ÖÖ
:haha: bayaa geçerli sebeplermiş en önemlisi evet hijyen ama en işe yarıcağı yer sanırım 5.madde :)

Evet sarırım :D .. Kirli tırnaklarıyla tırmalarsa hasta bile olurum :D

...mystery...

Sparta

Peki madem burası bayanlara özel bölümü soruyorum. tırnak uzatmaktan ne anlıyorsunuz ?
( iyi bişeyse bizde uzatalım diye soruyorum) Hemen kızmayın :) :) :)

...mystery...

tırnak uzatmayı ben severim neden severim çünkü bence güzel duruyo(temiz olduğu sürece) ama şimdi uzatamam okula gidip geldiğim için hem kızıyolar hemde temiz tutulmuyo ne kadar çabalasamda...tırnak şekli düzgün olduğu zamanlarda güzel bir görünüm oluyo o kadar bide zevk meselesi...bence... ;)

SELİN_24

Alıntı yapılan: Sparta - Ekim 11, 2008, 11:59:20 ÖS
Maç izlerken Tv önünden geçmek , Kredi kartını  ıvır zıvır şeylerle doldurmak. Dırdır etmek , dedikodu etmek, tırnak uzatmak , v.s

dırdır etmek bu cümle hiçde imzanıza yakışan bir cümle değil umarım uzun tırnaklı bir eşiniz olur 5. maddeyi uygulaması için

SELİN_24

ben bayan olarak tırnak uzatmayı tasvip etmiyorum.güzel durduğunuda sanmıyorum pislikten başka bir şey değil.erkeklerde de uzun tırnak görmüşlüğüm yok kadınlarda güzel durmadığı gibi erkeklerdede iğrenç duruyor

SELİN_24

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 12, 2008, 12:17:03 ÖÖ
ben bayan olarak tırnak uzatmayı tasvip etmiyorum.güzel durduğunuda sanmıyorum pislikten başka bir şey değil.erkeklerde de uzun tırnak görmüşlüğüm yok kadınlarda güzel durmadığı gibi erkeklerdede iğrenç duruyor
var diyecektim pardon gerçekten çok iğrenç duruyor

Sparta

Dırdır etmek :)  Toplulumuzda bayanlar için sölenmiş bir deyimdir...  Öyle kötü bir manası yok :D

5. Maddeye gelince... Beddua etmeyin tutar :D

Sparta

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 12, 2008, 12:17:03 ÖÖ

Bakın +1 beitregeyi hak ettiniz :D

dielosch

bence kadına da erkeğe de uzun tırnak yakışıyor tabi bakarsan...

...mystery...

erkeklerde iğrenç durduğu doğru ama bazı bayanlarda gerçekten hoş duruyor kendim için demiorum çok uzatmışlığım yok zaten sadece severim ama gördüğüm çok güzel uzun tırnaklı tanıdığım bayan var ama aynı zamanda gördüğüm çok pis görünümlü tırnakları olan tanıdğımda var
kısaca değişik işte :) ama sizinde fikriniz bu ben karışamam sadece söyledim umarım yanlış anlamazsınız utanan:)