Bayanlara özel ...

Başlatan esma 41, Haziran 05, 2008, 11:47:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: Kasus - Haziran 09, 2008, 09:26:52 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 08, 2008, 09:14:13 ÖS
Alıntı yapılan: Kasus - Haziran 08, 2008, 08:11:09 ÖS
Saka nin 50% si gercekmis diye duydumda bir zamanlar o yüzden schääättimdi   ;D

Evet bence zaten öyle.Bayanlar bizler icin %50 problem %50 de vazgecilmez bir lütuftur.. ;D

Ay inanmayacaksin ama sizlerde bizim icin öylesiniz :D
Gecinip gidiyoruz iste Allah bozmasin.. :D

gece

şinasi

ya hanımlar bazen yaratılmışların en güzeli, en tatlısı,yaradanın en güzel lutfusunuz.bazende çekilmez bir ceza,dayanılmaz işkence.Her başarılı erkeğin ardındaki gerçek ve gizli kahraman.her çöküntünün ardındaki tatlı şeytan.ne sizle oluyor nede sizsiz.Yinede iyiki varsınız.dünya ışıkları

Kasus

Alıntı yapılan: şinasi - Haziran 11, 2008, 01:56:50 ÖÖ
ya hanımlar bazen yaratılmışların en güzeli, en tatlısı,yaradanın en güzel lutfusunuz.bazende çekilmez bir ceza,dayanılmaz işkence.Her başarılı erkeğin ardındaki gerçek ve gizli kahraman.her çöküntünün ardındaki tatlı şeytan.ne sizle oluyor nede sizsiz.Yinede iyiki varsınız.dünya ışıkları

Kadin erkegi vezirde yapar rezilde yapar diyorsunuz yani. Bende diyorumki yav sizde akil yok mu ;D

gece

Alıntı yapılan: şinasi - Haziran 11, 2008, 01:56:50 ÖÖ

Valla bu sözler her ikitaraf icinde gecerliiiiii ;) ;D

şinasi

tabiki akıl varda biz erkekler geçim insanları olduğumuz için katlanıyoruz.Ne yapalım el mahkum ayak gardiyan.sizlersiz hayat tuzsuz yemek gibi.Kadınlar olmadan dünya çekilmiyor.başımızın etini yemedinizmi rahat edemiyoruz.

esma 41

Alıntı yapılan: şinasi - Haziran 12, 2008, 08:59:28 ÖS
tabiki akıl varda biz erkekler geçim insanları olduğumuz için katlanıyoruz.Ne yapalım el mahkum ayak gardiyan.sizlersiz hayat tuzsuz yemek gibi.Kadınlar olmadan dünya çekilmiyor.başımızın etini yemedinizmi rahat edemiyoruz.

Sinasi cok ehm nasil derler , kurnaz birisin .
Caktirmadan biz bayanlara tas(ch) atiyorsun , sorada fazla tepki almamak icin
cümlelerin  sonlarina dogru güzel birseyler yazmaya calisiyorsun. :)

Sinasi der ki : biz erkekler geçim insanları olduğumuz için katlanıyoruz

Yorum yok ...  ;D
Buna gercekten en icten inaniyorsan , seni tebrik ediyorum.

Gecim insani ve erkekler.... birde katlanmamk ... hahahahahaha  ;D

şinasi

sevgili esma 41:Ich bin nicht schlau
ben hanımları taşlamıyorum.Öyle bir niyetim de yok.Sadece sohbet olsun diye yazdım.Birazda hanımları kızdırmak için.hemen gaza gelip tırnaklarınızı gösterdiniz.Biraz daha eşelesem ayakkabıyı atacaksın kafama herhalde.Tabiki bunlar şaka kardeşim.Yaradan ben sizi bir erkek ve bir dişiden yarattım diyor gerisi hikaye.tabiki erkeklerinde katlananı var katlanmayanı var.Kadınlarında katlananı var katlanmayanı var.Ama o yazdığımada inanıyorum.Eğer erkeklerin elinde olan imkanlar hanımlarda olsa  bize su içirmezler.(Biz yine kola, meyve suyu,ayran içiriyoruz.)sizi biraz daha kızdırayım.Sevgi ve selamlar.

esma 41

Alıntı yapılan: şinasi - Haziran 13, 2008, 03:44:19 ÖÖ
sevgili esma 41:Ich bin nicht schlau
ben hanımları taşlamıyorum.Öyle bir niyetim de yok.Sadece sohbet olsun diye yazdım.Birazda hanımları kızdırmak için.hemen gaza gelip tırnaklarınızı gösterdiniz.Biraz daha eşelesem ayakkabıyı atacaksın kafama herhalde.Tabiki bunlar şaka kardeşim.Yaradan ben sizi bir erkek ve bir dişiden yarattım diyor gerisi hikaye.tabiki erkeklerinde katlananı var katlanmayanı var.Kadınlarında katlananı var katlanmayanı var.Ama o yazdığımada inanıyorum.Eğer erkeklerin elinde olan imkanlar hanımlarda olsa  bize su içirmezler.(Biz yine kola, meyve suyu,ayran içiriyoruz.)sizi biraz daha kızdırayım.Sevgi ve selamlar.

Sevgili sinasi ,

neden bukadar alingan oldugunuzu anlamadim dogrusu.
Saka yaptiginizi yazmissiniz .
Peki aklinizdan hic ... esma 41 de saka yapmistir diye gecmedimi ?
Siz yazinca saka baskalari yazinca ?? Ciddi oluyor ve alinganlik yapiliyor.
Sevgili arkadasim bazi sakalari kaldiramiyorsan karsindakine de ayni  sakayi 
yapmayacaksin. Ben senin  ilk yazdiklarina ne kizdim nede alindim.
Ama bunu sizin icin diyemicem.
Gaza gelende belli  oluyor  sevgili sinasi.
Uzun tirnaklari sevmedigim icin maalesef bu sefer size tirnak gösteremicem...  8)

Umarim bu son yazdiklarimi ciddiye alip , alinganlik yapmazsiniz . ;)

Saygilarla ....

emosh

atışma bölümü falan mı açsak bu foruma ne kızlar-erkekler falan:D ;D :D

şinasi

Sevgili esma41ben kolay kolay kızmam.sana kızmış falanda  değilim.Ayrıca bu günlerde hiçbirşey moralimi bozamaz.Çünkü 4gün önce  dede oldum.Dede oldum heeeeeeey dede.Sevgili esma bu genç dedeye nedersen de.şmdi ben tosunumla meşgulüm.saygılarla.

esma 41

Alıntı yapılan: şinasi - Haziran 19, 2008, 12:40:13 ÖÖ
Sevgili esma41ben kolay kolay kızmam.sana kızmış falanda  değilim.Ayrıca bu günlerde hiçbirşey moralimi bozamaz.Çünkü 4gün önce  dede oldum.Dede oldum heeeeeeey dede.Sevgili esma bu genç dedeye nedersen de.şmdi ben tosunumla meşgulüm.saygılarla.

Ya sinasi bey (  dede oldugunuza göre yasiniz benden baya bi büyük )
yanlis anlasilma olduysa sizden özür dilerim.
Büyüklerime karsi saygim, herzaman  sonsuzdur.

Sizi tebrik ederim .. dede olmak cok güzel bir duyguymus ... öyle diyorlar.
ALLAH torununuzu Anali ,babali,dedeli,nineli büyütsün. :)
Uzun uzun  saglikli ömürler versin.

InsAllah bir gün nine olmak bizede yani banada nasib olur.  :)

smc-403

Alıntı yapılan: emosh - Haziran 18, 2008, 11:54:19 ÖS
atışma bölümü falan mı açsak bu foruma ne kızlar-erkekler falan:D ;D :D

güsel bi fikir neden olmasınki :D

şinasi

Sevgili esma41 yaş 48tabiki sizden büyüğüm.Estağfurullah özür dileyecek bir şey yok.şurada kardeşçe şakalaşıyoruz.Teşekkür ederim.ALLAH(CC) BU GZEL DUYGUYU YAşAMAYI HERKESE NASİP ETSİN.Tabiki sanada.Resmini koydum ekrana her açıp kapattıkça seviyorum onu.Yaa çok güzel bir şeymiş bu dedelik
Selamlar.

esma 41

Alıntı yapılan: şinasi - Haziran 19, 2008, 01:07:16 ÖÖ
Sevgili esma41 yaş 48tabiki sizden büyüğüm.Estağfurullah özür dileyecek bir şey yok.şurada kardeşçe şakalaşıyoruz.Teşekkür ederim.ALLAH(CC) BU GZEL DUYGUYU YAşAMAYI HERKESE NASİP ETSİN.Tabiki sanada.Resmini koydum ekrana her açıp kapattıkça seviyorum onu.Yaa çok güzel bir şeymiş bu dedelik
Selamlar.

Ya kiskandim simdi .  :)

Sinasi bey  siz "genc dedelerdensiniz " yani 48 yasinda dede olmak güzel birsey.

Almanyada 48 yasinda baba oluyorlar ( almanlar )  ;D

Erken dede olmak güzel bir duygudur.

ALLAH uzun ömürler versinki , torunlarinizin torunlarini  görmek nasib olur insAllah.

Benim dedeme bu nasib oldu , bizim sülale cok büyük oldugundan.

Dedemin 100  e askin torunu var. ;D  saka degil gercek.

esma 41

Siz hangi "tiptensiniz" ?  ;D

Bayan "Harbi Kız"

şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!"
Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı.
Avantajları : Kafadengi, eğlenceli.
Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz... :zopa:

Bayan "Cıyak Cıyak"

şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?"
Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası.
Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne...
Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur... hiihi:)

Bayan "Mızmız"

şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı."
Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı. :haha:
Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir.
Dezavantajları : Bulaşıcıdır!

Bayan 'Patron'

şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!"  :haha:
Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! ;D
Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler.
Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur...

Bayan "Kararsız"

şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..."
Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. ;D
Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir.
Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar. :haha:

Bayan "Vahşi"

şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz.
Halk Dilinde İsimleri : Çılgın.
Avantajları : Her an herşeye hazırdır.
Dezavantajları : Güvenilmezdir...

Bayan "Donuk"

şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.."
Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı.
Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar.
Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bişeyiniz kalmışsa :)

Bayan "Rüya Kız"

şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!"
Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek
Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz...
Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir... :haha:

jentzsch

Ben degil tabiiki ama esimi aradim secenekler icinde ve buldum. Bayan ''patron''. 

Bu esim :   tickoff:)

Buda ben :  offoff:)