Aile Birleşimi Başvuru formunun Dolduruluşu !

Başlatan kadiy, Haziran 06, 2008, 08:33:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burhan_66_tr

neden bu evragı istemesinler vize basvurunda yazdırıyolar ve eksiksiz almanca olarak doldurun diyorlar bu ayın 17 sinde benim randevum var ve bunuda istediler benden üstüne basa basa da söyledi üstelik.  hersey tamam şimdi bu adres yerimi sorun olacak gidip basvuru yapan basvurusu kabul edilip vizesi cıkan kimse yokmu o ......den..... kısmına hangisini yazdı ikamet yerimizimi konsolosuk yerinimi anlamadım gitti.     ben yozgat yazr gecerim birde onunla ugrasamam ben formu yozgatta doldurdum oraya da onu yazdım bundan ötesi varmı. oraya adres yazılmıyormu benim adresim yozgat. benim adresim yozgat ankara degil kabul etmesinler o zaman bi adres yüzünden

kesin bi cevap alamadım gitti.
herkes bildigini söylüyor sagolun. yinede herkes yardımlasıyor size sözüm yok. yanlıs anlasılmasın

erhaben

herkese selam benm sorum şu; bu formdakı 12.bölüm ile ilgili (ausgestellt am - Verildiği Tarih ) bölümüne pasaportu ilk aldıgımız mı?? yoksa son uzatma tarihinin başlangıc tarihinimi yazmamız gerekiyo?? çünkü daha önce 3 kere giriş çıkış yaptıgım için vize almıstım!!  (turist vizesi olarak aldım)   
Rückkehrberechtigung
(falls im Pass Vermerkt)nach
-Dönüş hakkı (pasaport nereye yazılı ise); buraya ilk defa gitmediğimiz için ne yazılıcak??

bis zum
Hangi Tarihe kadar ;        ?????

yakamozlu_gece

sen sadece pasaportun üzerindeki veriliş tarihni yani ilk aldığın tarihi yazacaksın...:)

erhaben

tesekkur ederım cevap cok hızlı oldu:) peki bi soru daha sormak istiyorum!! 25'in b) bölümünde Almanya Fed.Cumh. için gecerli sıgortanız var mı demiş,,buna eşimden dolayı yararlanıcagım için sadece ja demek yeterlimi yoksa altına bunu almanca yazmak gerekir mi,gerçi altında yazıcak yer bırakmamıslar ama??

yakamozlu_gece

kadiy

merhabalar yine yenilim istedim ihtiyaci olanlarain dikkatine ben geldim almanydayim:) 6 hafta oldu darisi basiniza

SEYHAN69

arkadaşlar  konsolosluğa başvuru formu dolduruyorumda.örnekte provinz Ankara demiş arkadaşım.bende mersin valiliği derken provinz mersinmi dicem.pasoportu veeren makam olarak

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Ekim 15, 2008, 04:46:29 ÖS
arkadaşlar  konsolosluğa başvuru formu dolduruyorumda.örnekte provinz Ankara demiş arkadaşım.bende mersin valiliği derken provinz mersinmi dicem.pasoportu veeren makam olarak
arkadasim zaten basaportunun ilk sayfasinda yaziyor. hangi sehrin valiliginden almis isen o yazar . ona göre doldur ok? mersin se mersin yazilir ama yinede bak pasaportunun ilk sayfasina

SEYHAN69

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Ekim 16, 2008, 06:08:13 ÖS
arkadasim zaten basaportunun ilk sayfasinda yaziyor. hangi sehrin valiliginden almis isen o yazar . ona göre doldur ok? mersin se mersin yazilir ama yinede bak pasaportunun ilk sayfasina

tşkederim üzerinde ingilizce yazıyormuş.almancasını merak etmiştim.buldum

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Ekim 16, 2008, 07:58:14 ÖS

tşkederim üzerinde ingilizce yazıyormuş.almancasını merak etmiştim.buldum

önemli degil arkadasim bol sanslar :)

yarensu-34

arkadaşlar 25.inci sorunun altında oturum müsadesi olan yere unbefristet mi yazılacak kesin..ama süresiz oturumu ilk etapta zaten vermezlerki..birde almanya federal cumhuriyatinde ne kadar kalmka istiyorsunuz sorusnuna verilecek cevap nedir tam olarak..bir  gün sonra randevum var yardımcı lun lütfen.

ATAAN

Aile Birlesimi Yapmiyormusunuz Siz?
Aile Birlesiminde Süresiz Oturum Alacaksiniz Almanyaya Geldikten Sonra

yarensu-34

evt aile birleşimi yapcam da ilk üç ay veriolar sanırım oturumu o yüzden sorun olurmu diye düşündüm.yani dediğim iki yere de unbefristet yazılacak o zaman dimi.

ATAAN

Size Üc Aylik Vize Verecekler Fakat Almanyaya Geldiginizde Yabancilar Sube Onu Süresi Oturuma Cevirecek.
Evet

yarensu-34

yarensu-34

birde merek ettiğim bişey var.almanyaya gitmek istediğimiz tarihi isteyen bi yer yok bu formda.acaba konsoloslukta mı soruyolar onu evrakları teslim ederken..ben şimdi başvurcam vizeye ama ağustosa gitmek istiyorum acaba sorun çıkarmı bundan dolayı..