Almanya turist vizesi hakkında bir soru

Başlatan Shanaz, Haziran 11, 2008, 10:49:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shanaz

Merhaba ArkadaşLAr Benim AbLam Almanyada Kalıyor ..
Bu Haftalarda Beni yanına Almak için İşlemlere başvuracak,turist olarak gidicem ilk başta ama ablam yalnız ve bi çocuğu var ayrıca lokantası var ben bakıcı olarak gidebilirmiyim? bu şekilde giden çok olmuş 
fikirleriniz warsa bekliyorum

tecrübeli

sana vizenin turist vizesinin verilebilmesi için türkiyede senin durumunun ve almanyada ki ablanın durumu çok önemli.mesela eğer sen türkiyede evli isen ve sigortanız varsa eşiniz yada siz çalışıyorsanız yani ve orada ablanın geliri iyi ise kalacağı evde müsait ise daha  kolaylaşır işin.ama sen bekar isen orada ablanda orada resmiyette çalışmıyorda devlet yardımı alıyorsa kesinlikle olmaz.lokantası var diyorsun yani onun üzerine mi kayıtlı buda önemli.işlerini gerekçe göstererek seni bakıcı olarak isteyebilir.yani çocuk bakıcısı olarak.ama burdada senin türkiyede bekar isen sorun çıkabilir.ama en sağlamı ablan evrakları yabancılar polisine götürüp sorsun böyle bir durumum var diye.ona göre hareket ederseniz daha rahat haraket edersiniz

Shanaz

teşekürler yardımınız için
,, lokanta ablamın üstüne kayıtlı ve ben bekarım yani ablamın durumu ii ben ise 17 yaşındayım okulu dondurdum .oraya gitmek için bu şekilde giden olmuş diye duyduk o yüsden rahattık ama zor olacak galiba :(

Shanaz

tecrübeli

ama türkiyeden çocuk bakıcılık belgesi alabilirsen biraz daha kolaylaşır işin.bekar olman işi zorlaştırıyor bence.ama yinede ablanın oradaki yabancılar makamını ikna edebilirse sorun hafifler.en azından onlar şüpheyle bakacaklardır bu endişeleri giderirse olur bu iş.neresinde almanyanın ablan.yerde önemli yani.

Shanaz

kirsehir7

schanaz eger gercekte trüst mi gideceksin yoksa orda kalmayi düsünüyormusun?

bence okuldan ögrenci belgesi al.konsolosluga kagitlarinda bunuda göster ve hem ablaminn cocuguna bakacagim hemde tatil amacli gidiorum de.baban veya annen emkliyse onlarin maasinida göster.ozaman daha kolay veriyolar.

Shanaz

eet turist olarak gitcem kalıcı değilim yane

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.