İyiki Doğdun Gece :)

Başlatan a_ysche, Haziran 20, 2008, 08:56:32 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Haziran 20, 2008, 12:32:01 ÖS
Cannllaaarrriiimmmm yaaa hepinize ayri ayri tesekkürederimm cok duygulandim yaa bende sizi öpüyorummm  :-*

ne diycemi bilemedim ama sunu bilin samimi duygularinizi almancax´in her sayfasinda alip kalbime isledim  :angel:

gececim niceeee niceee mutlu yıllaraa :)
bak bu öpücük iyi doğdun öpücüğümm sanaaa  :-*  :-*  :-*

lengur

"Yöresel yemekler" bölümünden en iyi arkadaşımın  :) doğum gününü kutlarım.Yıllar geçince doğum günü pastasındaki mumların sayısı artıyor ama pastanın tadı kaçıyor. ;D

gece

Alıntı yapılan: lengur - Haziran 20, 2008, 10:40:57 ÖS
"Yöresel yemekler" bölümünden en iyi arkadaşımın  :) doğum gününü kutlarım.Yıllar geçince doğum günü pastasındaki mumların sayısı artıyor ama pastanın tadı kaçıyor. ;D

Olsun yaw lengur  kardesim bugün  macida aldik yas mis  mumlarin artisiymisssss bosver yaw  ;D Lengur hani benim pastam  bekledim yyyöresel yemekler bölümünde bir pasta bulurum dedim yokk nerde  ;D

saka yaww Allah razi olsun insAllah Rabbim hepimizin dileklerini hayirlar dairesinde nasip etsin . :angel:

Tekrar tesekkürler  :D :D :D :D :D

gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 20, 2008, 09:54:26 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 20, 2008, 12:32:01 ÖS
Cannllaaarrriiimmmm yaaa hepinize ayri ayri tesekkürederimm cok duygulandim yaa bende sizi öpüyorummm  :-*

ne diycemi bilemedim ama sunu bilin samimi duygularinizi almancax´in her sayfasinda alip kalbime isledim  :angel:

gececim niceeee niceee mutlu yıllaraa :)
bak bu öpücük iyi doğdun öpücüğümm sanaaa  :-*  :-*  :-*

Allah razi olsun yaaa hepinizdende cok duygulandim  vAllahi  :'( :angel: :D

RIBERY

dogum günün kutlu olsun nıce hayırlı gunlere  :)

gece

Alıntı yapılan: RIBERY - Haziran 21, 2008, 01:10:40 ÖÖ
dogum günün kutlu olsun nıce hayırlı gunlere  :)

Allah razi olsun yaa RIBERY :D :D :D  cok tesekkürederim ;)

(LALEZAR)

doğum günün kutlu olsun
mutlu ol senelerce canımm ablammm..

rabbim umduklarına nail, korktuklarından emin kılsın..iki cihan saadeti versin inş..

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 21, 2008, 06:46:23 ÖS
doğum günün kutlu olsun

rabbim umduklarına nail, korktuklarından emin kılsın..iki cihan saadeti versin inş..

Aminnnn . Ecmain ins.canim dualarin insAllah bütün Almancax  sakinleri icin olsun Allah razi olsun.
:D  :D :D :D :D

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Haziran 21, 2008, 11:21:28 ÖS
doğum günün kutlu olsun

Aminnnn . Ecmain ins.canim dualarin insAllah bütün Almancax  sakinleri icin olsun Allah razi olsun.

dualarım tüm almancax ekibi ve üyeleri içinde baki olsun inş..

iyiki varısınız iyiki bu site var..dostluğunuz yardımseverliğiniz üst düzeylerde ne mutlu sizlere..aranızdayım bundan sonra inş.

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Haziran 22, 2008, 12:00:02 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 21, 2008, 11:21:28 ÖS
doğum günün kutlu olsun

dualarım tüm almancax ekibi ve üyeleri içinde baki olsun inş..

iyiki varısınız iyiki bu site var..dostluğunuz yardımseverliğiniz üst düzeylerde ne mutlu sizlere..aranızdayım bundan sonra inş.

Sana  aktiliyorum Lalezar haklisin yaw  insAllah buralardayiz :D

jentzsch

Gece bende yeni gördüm.Biraz gec oldu ama dogum günün kutlu olsun.Yeni yasinda umarim her sey senin icin güzel ve hayirli olur.

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:43:27 ÖS
Gece bende yeni gördüm.Biraz gec oldu ama dogum günün kutlu olsun.Yeni yasinda umarim her sey senin icin güzel ve hayirli olur.

SANADA COOOOKKKKK TESEKKÜRLE Jentzsch Allah dualarini kabul etsin insAllah hepimiz icin olsun .Aminnnnn :D

ATAAN

Sayin Gece Dogum Gününüz Kutlu Olsun,
Daha Nice Senelere InsAllah  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

gece

dance:) alkis:) Ataan bey sayenizde alti aydir dogum gününü kutlayan tek üye ben oldum; Harika!   yuppi:) dance:)

halayy:) alkis:) alkis:) alkis:)Cok Tesekkür ederim   alkis:) alkis:) alkis:) halayy:)

ATAAN