Solakmisiniz yoksa saglakmisiniz ? Solaklar Hakkında Araştırma...

Başlatan esma 41, Temmuz 07, 2008, 02:01:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Solakmisiniz yoksa saglakmisiniz ?

solakmisiniz ?
14 (42.4%)
saglakmisiniz ?
19 (57.6%)

Toplam Oy Verenler: 27

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 24, 2008, 08:11:50 ÖS:haha: bizimde en becerikliler yalnız şu var dı şimdi solaklıkla alakası yok ama zeki diyince takıldım şimdi çalışkan demiyorum zeki arkadaşların yazısı hep iğrneç olurdu minik kargacık burgacık ;D nerden daldım konuya  :haha:
sen bana ne diyosun senin yazın güzel sen zeki değilmisin diyosun ;D ;D

kesin yine nasıl anlamış diye düşünmüşsündür önce bunu okumadıysan eminim... ;D ama şaka yapmıştım... yaril:)

esma 41

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 24, 2008, 08:21:23 ÖSValla ben solağım ama hiç zeki değilim.Öyle gözlüklü çalışkan öğrenciliğimde olmadı hiç.Hep düşünmüşümdür solaklar zeki insanlarsa ben de solağım ama ben niye zeki değilim  ??? diyee :haha:

Belki zeki degilsin (senin dedigine göre ... ben demiyorum bunu  :) )  ama cok mütevazisin,
Mütevazi insanlarda cok az bulunur bu dünayda okey:)

Mesela , ben cok zekiyim  :haha:  ama hic mütevazi degilim.  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: halecim - Kasım 24, 2008, 08:09:28 ÖSben sağlakım ama bence solak olan arkadaşlar genelde çok zeki oluyolar..bütün eğitimim boyunca bizim sınıftaki zeki olan kişiler hep solaktı tickoff:)
Eeee solak olmak kolay degil  :haha:  (mütevazi degilim demistim )  ;D

Senosh_K

Alıntı yapılan: halecim - Kasım 24, 2008, 08:09:28 ÖSben sağlakım ama bence solak olan arkadaşlar genelde çok zeki oluyolar..bütün eğitimim boyunca bizim sınıftaki zeki olan kişiler hep solaktı tickoff:)

bizim sınıftaki en zeki öğrenci sağlak. bence bu zekilik meselesi insanın aklını kullanmasına bağlı ya:)

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 25, 2008, 08:31:02 ÖSbizim sınıftaki en zeki öğrenci sağlak. bence bu zekilik meselesi insanın aklını kullanmasına bağlı ya:)
bencede..... ;D ;D ;D

halecim

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 25, 2008, 08:31:02 ÖSbizim sınıftaki en zeki öğrenci sağlak. bence bu zekilik meselesi insanın aklını kullanmasına bağlı ya:)
doğru sölüyosun arkadaşım benim suçum değildi zaten zeki solakların arasına düşmek ;D

...mystery...

esma 41

Demekki sizin sinifta solak yokmus.
Yoksa kesin en zeki ögrenci kendisi olurdu  ;D

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 26, 2008, 06:59:41 ÖSDemekki sizin sinifta solak yokmus.
Yoksa kesin en zeki ögrenci kendisi olurdu  ;D

Esma abla koptum yaaa  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 26, 2008, 07:51:33 ÖS
Esma abla koptum yaaa  :haha:

hmmm..... burda birisini anarak yaptığı espriyi yapar zaten soğuk olan ortamı dahada soğuturdum ama dua edin üşüyorum dahada üşümeye hiiiiiç niyetim yok ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 26, 2008, 08:03:22 ÖShmmm..... burda birisini anarak yaptığı espriyi yapar zaten soğuk olan ortamı dahada soğuturdum ama dua edin üşüyorum dahada üşümeye hiiiiiç niyetim yok ;D
:haha: andım sayende ama bu arada üşüttüm sanırım hapşırıyorum  :-\

...mystery...

geçmiş olsun ;D ne tesadüf bende hapşırıyorum ama genelde okula gidince ;D (alerji yapıyoda ;D )

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 26, 2008, 08:05:50 ÖSgeçmiş olsun ;D ne tesadüf bende hapşırıyorum ama genelde okula gidince ;D (alerji yapıyoda ;D )

:haha: ben okulumu seviyorum yaaa erkenden gidiyoruz büşle 7 30 da felan okulda oluyoruz babm bırakıyor köpeklerimiz var 3 tane onlar karşılıyor bizi ;D sonra kantin atıştırma sonar sınıf gez dolaş herkes gelmeye başlıyor ilk de o salak geliyor (U...... ;D adını duymak istemiyorsun yaa  :haha: ) ne kadar düşünceliyim...Bu arada dün bir spagetti yapıp yedik büşle yalnız bir paket dünden sonar bişi yemedim hala ne kahvaltı ne öğle yemeği ne de akşam hala tokum o derece  :-\

...mystery...

bende okulumu seviyorum ama okula her gittiğimde 2 sınav olduğu için ve hergünde bi sınav okunduğu için alerji yapması çok doğal geliyo bana yoksa sınıf süper yani :haha: neyse bu konuyu geç sizede afiyet olsun yakındada açlıktan ölüceksin buda dip not olsun yaril:)

dielosch

:haha: yok ya sanmam şu anda öyle tokum ki ögg yani yemek diyince midem bulanıyor yalnız 4 sene sonra ancak spagetti yiyebilirim sanırım o da senle  :haha:

...mystery...

dielosch

öfff şakaylada olsa şöyle demesen olmayacak yanii ;D bu arada konuyu baya bir dağıttık ;d toparlayalım hemen  :haha:

Solakmısınız yoksa Sağlakmısınız?