Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Ben oyumu verdim valla
birincisi kırmızı koltuğa oturupta görmediğim kişiye
ikinciside kırmızı koltuğa oturduğunu görüp ama soru sormayı nuttuğum birisine verdim
 yaril:) yaril:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Nisan 03, 2009, 11:51:14 ÖÖBen oyumu verdim valla
birincisi kırmızı koltuğa oturupta görmediğim kişiye
ikinciside kırmızı koltuğa oturduğunu görüp ama soru sormayı nuttuğum birisine verdim
 yaril:) yaril:)

Kimler acep  kur;) :zopa: ;D

ATAAN

Adayimiz, Umudumuz, Yarinlarin Parlayan Yildizi Pek Kiymetli Cok Muhterem Sayin Esma 41 Önde Gidiyor, Kendisine Oy Veren Herkese Tesekkür Ediyorum, Daha Güzel Yarinlar Icin Oylar Esma 41 'e  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 03, 2009, 02:53:35 ÖSAdayimiz, Umudumuz, Yarinlarin Parlayan Yildizi Pek Kiymetli Cok Muhterem Sayin Esma 41 Önde Gidiyor, Kendisine Oy Veren Herkese Tesekkür Ediyorum, Daha Güzel Yarinlar Icin Oylar Esma 41 'e  ;D

:haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

dielosch

wuhuuu ATAAN da baya ilerlemişş yaff kim verdi  :zopa: :haha:

gece

offoff:) Bir oy daha almisim kim verdi ya  :haha:

ATAAN

Ya Lütfen Umudumuz Gelecegimiz Yarinlarimiz Esma 41 Oylar Ona Lütfeen, Rica Ediyorum  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 04, 2009, 12:16:50 ÖÖYa Lütfen Umudumuz Gelecegimiz Yarinlarimiz Esma 41 Oylar Ona Lütfeen, Rica Ediyorum ;D

Evet Evet Bencede  ;D

...mystery...

...mystery...

ATAAN

Secim Bugün Bitiyooor  alkis:)
Umudumuz, Yarinlarimiz, Gelecegimiz, Büyük Liderimiz Genel Baskanimiz Esma 41 Bu Gece Allah'in Izniyle ve Sizlerin Destegiyle Koltuga Oturuyor, Yarin Hersey Daha Güzel Olacak  :haha:

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 12:56:20 ÖSSecim Bugün Bitiyooor  alkis:)
Umudumuz, Yarinlarimiz, Gelecegimiz, Büyük Liderimiz Genel Baskanimiz Esma 41 Bu Gece Allah'in Izniyle ve Sizlerin Destegiyle Koltuga Oturuyor, Yarin Hersey Daha Güzel Olacak  :haha:

;D ;D