Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

gece

dielosch

hatırladım yaa okumuştumbunu sağol Esma abla ayh ama çok kısa sürmüş yaa iyi oldu bu ikinci oturma meselesi  :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 04:07:43 ÖShatırladım yaa okumuştumbunu sağol Esma abla ayh ama çok kısa sürmüş yaa iyi oldu bu ikinci oturma meselesi  :haha:

Bencede ...

Bu sefer biraz daha terletelim   :zopa:

Dielosch sana zahmet sen sorularini simdiden hazirla.
Söyle 40-50 tane olsun.  ;D

gece

Ooo 40 50 tanemi  ;D

Bende bir 100 kadar Soru hazirlamaya calisiyorum basladim yani  :haha:

dielosch

öhh esma bala naptın sen ben daha 2 soru sormamışım kimseye  :-\ soru sorma kabiliyetim yoktur da  :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 04:43:00 ÖSöhh esma bala naptın sen ben daha 2 soru sormamışım kimseye  :-\ soru sorma kabiliyetim yoktur da  :haha:

Benim hatirima sor lütfennn .  ;D (admin beni yakacak )  ;D

ATAAN

Esma Hanim Oylama Listesinde Sizin Isminizide Görebilmek Serefine Nail Olabilecekmiyiz Su Kisacik Ömrümüzde  ;D

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 04:43:00 ÖSöhh esma bala naptın sen ben daha 2 soru sormamışım kimseye  :-\ soru sorma kabiliyetim yoktur da  :haha:

Ben sana postalarim sen yeterki sor dilosch :haha:

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 29, 2009, 04:46:33 ÖSBenim hatirima sor lütfennn .  ;D (admin beni yakacak )  ;D

Yanliz degilsin Yesillim beraber yanicaz :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 04:48:12 ÖSEsma Hanim Oylama Listesinde Sizin Isminizide Görebilmek Serefine Nail Olabilecekmiyiz Su Kisacik Ömrümüzde  ;D

Coook yakinda olabileceksiniz sayin Ataan Bey   ;D
Hemde isimlerimiz  alt alta yazilacak.  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Mart 29, 2009, 04:49:32 ÖSYanliz degilsin Yesillim beraber yanicaz :haha:

Destegin icin cok tesekkür ederim.  ;D

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 29, 2009, 04:52:56 ÖSDestegin icin cok tesekkür ederim.  ;D

Ne destegi ya basbaya bende ortak oldum iste :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 29, 2009, 04:52:03 ÖSCoook yakinda olabileceksiniz sayin Ataan Bey   ;D
Hemde isimlerimiz  alt alta yazilacak.  ;D
Bu Güzel Haber Iste, Hicbir Masraftan ve Calismadan Usanmadan Yilmadan Adayliginizi Sonuna Kadar Destekliyecegim Efendim  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 04:54:01 ÖSBu Güzel Haber Iste, Hicbir Masraftan ve Calismadan Usanmadan Yilmadan Adayliginizi Sonuna Kadar Destekliyecegim Efendim  ;D

Bende adayliginizi desteklicem Sayin yakinda kirmizi Koltuga oturacak  cok degerli Ataan Bey.  ;D

dielosch

hadi bakalım Esma abla hatırına gece ablanın postaladığı soruları sorarım  :haha: şaka bi yana becerebilirsem sorarım bi kaç tanecik canımm  ::)  ;D

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 05:16:21 ÖShadi bakalım Esma abla hatırına gece ablanın postaladığı soruları sorarım  :haha: şaka bi yana becerebilirsem sorarım bi kaç tanecik canımm  ::)  ;D

;D ;D