Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 11:21:35 ÖSYeni Listeyi Bekliyoruz Pek Kiymetli Cok Muhterem Sayin Esma Hanim  :haha:

Cok degerrli muhterem Listemiz - Anketimiz 2 dk icinde aktif olacaktir.  ;D

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Mart 29, 2009, 11:25:57 ÖSNeler ikram edeceksiniz bana bu süreçte, ona göre düşünmem lazım   ;D

Bende Size Bir Pasta, yaninda 100 adet Soru hemde en secilmislerinden  ;D

MuhaяяeM

O zaman biraz daha fazla düşünmem lazım  ;D

ATAAN

Ben Bütün Ikramimi Sayin Pek Kiymetli Muhterem Esma Hanima Ayiriyorum, Hele Kendisi Bir Kirmizi Koltuk Adayi Olsun, Sefim Merak Etmeyin, Ben Size Havlu Yetistiririm  ;D

gece

...mystery...

bende bütün ikramımı size ayırıyım... ;D ne isterseniz(o başlık altında söylersiniz) hemen getiririm.. ;D (patrooon amacım seni kurtarmak adminimiz kabul etmezse sen oturursun ;D ne düşünceliyim yaa ;D )

MuhaяяeM

Beni ürkütüyonuz arkadaşlar, ben bikaç gün düşüneyim  ;D

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Mart 29, 2009, 11:31:02 ÖSBeni ürkütüyonuz arkadaşlar, ben bikaç gün düşüneyim  ;D

Hayir korktunuz ;D

...mystery...

gece

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Mart 29, 2009, 11:25:57 ÖSNeler ikram edeceksiniz bana bu süreçte, ona göre düşünmem lazım   ;D

Ikramimiz cok iyidir sayin Admin Bey.

-Bolca soguk suyumuz var
-Selpak hatta havluda bolca bulunmaktadir (terinizi silmek icin )  ;D
-Ilk yardim yapabilen hemserilerimiz bile var
-Güvenlikten de 2 kisi mevcut ( 3,14 ve yücel )  ;D
-Vaktiniz olursa eger biraz cekirdekte citlatabilirisniz tabiki
-Cayi cok sevdiginizi biliyoruz , malum cok terleyeceksiniz .. cayda ikram edebiliriz.  cofe:)

Evet tekrar soruyorum .... Kirimzi Koltuga oturmayi kabul ediyormusunuz ?  kur;)

MuhaяяeM

Önceki koltuk pek rahat değildi, koltuğu değiştirirseniz kabul ederim  ;D (ne kadar nazlıyım demi)

ATAAN

Sefim Avukatiniz Gelmeden Sorulara Cevap Vermek Zorunda Degilsiniz  :haha:

...mystery...

MuhaяяeM

...mystery...

MuhaяяeM