Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bu daha rahat görünüyo ne dersiniz?? alkis:)

...mystery...

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Mart 29, 2009, 11:34:10 ÖSÖnceki koltuk pek rahat değildi, koltuğu değiştirirseniz kabul ederim  ;D (ne kadar nazlıyım demi)

Tamam admin bey tamam hemen degiselim  :zopa:   ;D

Sayin cok degerli yakinda kirmizi Koltuga oturacak muhterem Ataan Bey , benim belim bu aralar rahatsiz. Yeni kirmizi Koltugmuzu yalniz basina tasiyamicam ... acaba yardimci olabilirmisiniz ?  ;D

Yeni Koltuk almancax Mutfaginda hazir vaziyette ... yeni konugumuzu agirlamak istiyor.
 ;D

...mystery...

bu arada bişey sorucam koltuğunuz mavi olsa olur mu?? :haha: (çok rahat bi koltuk buldumda ama mavi ;D )

ATAAN

Gelecek Sefere O Koltuga Pek Kiymetli Cok Muhterem Sayin Esma'nin Oturmasi Icin Kampanya Baslatacagim, Kendisini Direk Hedef Gösteriyorum Evet  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 29, 2009, 11:37:37 ÖSTamam admin bey tamam hemen degiselim  :zopa:   ;D

Sayin cok degerli yakinda kirmizi Koltuga oturacak muhterem Ataan Bey , benim belim bu aralar rahatsiz. Yeni kirmizi Koltugmuzu yalniz basina tasiyamicam ... acaba yardimci olabilirmisiniz ?  ;D

Yeni Koltuk almancax Mutfaginda hazir vaziyette ... yeni konugumuzu agirlamak istiyor.
 ;D

Ben Sizin Icin Özel Koltuk Yaptiracagim Hic Merak Etmeyin  ;D

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 29, 2009, 11:37:44 ÖSbu arada bişey sorucam koltuğunuz mavi olsa olur mu?? :haha: (çok rahat bi koltuk buldumda ama mavi ;D )

Olmazzzzzz
İlle de kırmızı isterim  ;D

...mystery...

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 11:38:00 ÖSGelecek Sefere O Koltuga Pek Kiymetli Cok Muhterem Sayin Esma'nin Oturmasi Icin Kampanya Baslatacagim, Kendisini Direk Hedef Gösteriyorum Evet  :haha:

Sayin cok degerli , muhterem Ataan bey .
Anketi ben düzenliyorum biliyorsunuz  ;D
Sayin cok kiymetli ve zeki esma 41 ismini ankete yazmayabilir.  :haha:

Hadi gelde su Koltugu almancax Stüdyosuna tasiyalim . ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 29, 2009, 11:42:02 ÖSSayin cok degerli , muhterem Ataan bey .
Anketi ben düzenliyorum biliyorsunuz  ;D
Sayin cok kiymetli ve zeki esma 41 ismini ankete yazmayabilir.  :haha:

Hadi gelde su Koltugu almancax Stüdyosuna tasiyalim . ;D
Benim Bildigim Esma Yapmaz Öyle Birsey  Sözünün Arkasinda Durur,
Degilmi?  :haha:
Hadi Geldim Atalim Su Koltugu Stüdyoyada Sefim Ayakta Kalmasin  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Mart 29, 2009, 11:41:05 ÖSOlmazzzzzz
İlle de kırmızı isterim  ;D

Admin bey .... ne diyorsunuz :

Kabulmu ?  ;D

(admin bey simdiden terlemeye  basladi, yok kirmizi olacakmis yok yeni olacakmis  ;D korkuyorum demiyorda  )  hiihi:)

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 11:43:14 ÖSBenim Bildigim Esma Yapmaz Öyle Birsey  Sözünün Arkasinda Durur,
Degilmi?  :haha:
Hadi Geldim Atalim Su Koltugu Stüdyoyada Sefim Ayakta Kalmasin  ;D

Koltuk yerinden kalkmiyor yaaa, nedir bizim  cektigimiz.
Admin Beyde cok nazliymis  ;D

MuhaяяeM

Korkmak mı? nazlı mı? kim? ben mi?  :haha:

MuhaяяeM

gece

Korkmasydiniz, simdiye kadar konu acilmisti Admin Bey ;D

MuhaяяeM

Esma Hanım 100 kadar soru hazırlayacakmış, ohoo konunun açılması epey sürer sanırım  ;D