Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

A-aaa sizdemi burdaydınız  ::)

yok ya garip derken hani değişik kimsenin aklına gelmeyen böyle oluncada ilgi çekici ve değişik ... öff anlatamıyorum ...aslında pek de uğraşmıyorum şaka yaptığınızı biliyorum çünkü  ;)

nasılsınız iyimisiniz dicem yeri değil ;D laf lafı açıyora da gelmiyorsunuz napıyım şimdi  :haha:

MuhaяяeM

dielosch

bekliyorum ama ne gelen var ne giden  :-\  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 13, 2008, 05:18:47 ÖSEsma abla yazmaman iyi olmuş çünkü zaten girmiyordum bu aralar ;D sağol çiçekler için suya koydum şimdi çok güzel kokuyorlar  ;D  bu arada niye kızayım ki  ;D  ilk sıra için sağol sorun değil nerde olursam olayım farketmez  ya:)  kırmızı koltuğu da düşkün değilim mümkünse uzak durabileceği kadar uzak dursun  :haha:
[/b]

Tamam anlasildi , geregi düsünülecektir.
Kirmizi Koltuk meraklisi oldugunu düsünmemistim zaten , sadece Ankette senin de Nickinin olmasi gerektigini düsündüm o kadar. :)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 14, 2008, 01:55:43 ÖÖ[/b]

Tamam anlasildi , geregi düsünülecektir.
Kirmizi Koltuk meraklisi oldugunu düsünmemistim zaten , sadece Ankette senin de Nickinin olmasi gerektigini düsündüm o kadar. :)

yok yok ben sana öyle bişi demek istemedim o yazdığına cevap değildi farkettiysen diğer paragraftaydı o benim düşüncem :D öyle dedin demedim yani :D

...mystery...

benden sonra sendemi dilaracım yanlış anlaşılma sırası... :haha:

SEVGI-40

zeytin

...mystery...

evet konuğun kim olduğu belli olmuş sanki... :haha: onur abi oturuyo demekki kırmızı koltuğa... dance:) öyle görünüyo... funny:)

dielosch

Onur abi arkandayızz korkma ;D ;D hiç bir soru seni deviremez ONUR ABİ  clap:)  clap:)  ONUR ABİ  clap:)  clap:)

zeytin

...mystery...

kolaylıkla alakası yok bence çok rahattı.... :haha:

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 16, 2008, 01:27:08 ÖSyeni konugumuzu nezmn alcaz koltuga :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:
ben kendisiyle karşılaşamadım pek ama karşılaşamasam bile kendisine soru düşünüyorum :zopa:  :zopa: (sormayı pek beceremesemde ::) )

zeytin

benim ilk sorum ıssız adaya düşşen yanına alacağın 3 şey :haha: ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 16, 2008, 02:56:17 ÖSben kendisiyle karşılaşamadım pek ama karşılaşamasam bile kendisine soru düşünüyorum :zopa:  :zopa: (sormayı pek beceremesemde ::) )
düsünün düsünün pisman olsun oturduna hahahahahahaha

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 16, 2008, 11:09:03 ÖSdüsünün düsünün pisman olsun oturduna hahahahahahaha
;D ;D bu ne canilik sevgi??? :haha: