Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ATAAN ve sevgili dilara^m oylarım size :haha: birazda siz terleyin bakalım ;D dilara önde gidiyosun hadi bakalım hayırlısı yaril:) (mahmut hocadan alıntı yapalım "intikam soğuk yenen bir yemektir anlıyorsun?? kop:) bilmem anlatabildim mi?? ;D )

SEVGI-40

dur birazdan gelir 3.14 ben onu o koltuga oturtmadan icim rahat etmez kop:) kop:) kop:)

gece

Hayirli olsun 3,14 sorulardan soru begendirecez sana  :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 24, 2008, 11:12:13 ÖS3,14 kirmizi Koltuga oturmayi kabul ediyormusunz?

--> Evet. ::) Ama zor soru sorarsaniz kalkarim haa ona göre ;D

SEVGI-40

evt begendircez gec gelmek nedemekmis ögrenisin bizi bekletmek neymis görsün  kop:) kop:) kop:) kop:) kop:)

3,14

--> Ben nerden bileyim, Esma-Tante özelden yazsaydi, mail gelirdi, girer bakardim... Benim bir sucum yok... Tek suc Esma-Tante'de... Sie ist ja Organisatorin dieser Verantstaltung... ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 26, 2008, 01:19:21 ÖÖevt begendircez gec gelmek nedemekmis ögrenisin bizi bekletmek neymis görsün  kop:) kop:) kop:) kop:)

:haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Kasım 26, 2008, 01:26:40 ÖÖ:haha: :haha: :haha:
gece abla sen sorulari hazirla 3 den fazla olsada olur  kop:) kop:) gec geldi cünkü ceeza

cok kötüyüm demi ya  kop:) kop:) kop:)

gece

3,14 nere kactin daha karpuz kesecektik  :haha: sey pardon ceza kesektik diycektim :haha:

Haklisin Sevgicim düsünücez kardesimize bir güzellik  ;D ;D

kirsehir7

hayirli olsun onu8uur.bir an önce koltuga oturda sorularimizi soralim.  kur;) kacmak yok ona göre haa. :zopa:

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 26, 2008, 01:08:46 ÖÖdur birazdan gelir 3.14 ben onu o koltuga oturtmadan icim rahat etmez kop:) kop:) kop:)

oturttuer kuzen oturttur kacmasina izin verme  kop:)

...mystery...

vaay... ;D onur abide gelmiş oturmuş koltuğa ;D bakalım biraz soru düşünelim :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Kasım 26, 2008, 01:17:32 ÖÖ--> Evet. ::) Ama zor soru sorarsaniz kalkarim haa ona göre ;D

Selam sevgili 3,14 ,

Kirmizi Koltugumuza oturmayi kabul ettiginiz icin tesekkür ederiz.
Hadi size kolay gelsin ...  :zopa:   ;D

esma 41

Oy vermeyen arkadaslari oylamaya davet ediyoruz. :)

Arkadaslar oylarinizi bekliyoruz .  ;)

...mystery...

sanırım yeni konuğumuzun kim olduğu yavaş yavaş belli oluyo... :haha:

kirsehir7

ataan koltuga oturacak gibi gözüküyoo  kur;)  :zopa:

esma 41

Bakalim hangi sansli üyemiz haftaya kirmizi  koltugumza  oturacak.  :zopa:   ;D