Arkadaslar Vizemizz cikdi darisi bütün bekleyen arkadaslarin basina

Başlatan Selamet, Temmuz 30, 2008, 12:16:06 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Selamet

Arkadaslar uzun zamandir siteyi takib ediyorum ve arada bir msj fallan da atiyorum is yerinde olmam dolayisila her zaman nette olmadigim icin de msj fazla msj atamiyordum cok mutluyum bu gün ankara vize bölümünü aradim ve esimin vizesi cikmis  bir kac gün icinde vize eline gececekmis. vize toplam 15 gün icerisinde cikdi rabime binlerce kez sükürler olsun inanilmaz bir mutluluk bu rabim herkeze bu mutlulugu tadirsin darisi vizesini bekleyen diger kardeslerimin basina insAllah. :)

Rabimden en cok istedigim vizesinin dügünümüze yetismesiydi ki dügün nasib olursa 23 augustos da olacak vizesin de bir problem cikmayacagini tahmin etdiydim ama bu kadar erken de cikacagini hic düsünmediydim. cok sükür hasretlik sona eriyor 2 haftda sonra bir ömür boyu ayrilmamaksizin beraber olacagiz Allahin izniyle.

Rabim her kezi bir an önce sevdiklerine kavusdursun insAllah.

Selamet

Allah Razi olsun kardesim darisi diger bütün bekleyenlerin basina insAllah

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.