sari papatyama 2

Başlatan dero, Ağustos 01, 2008, 09:22:38 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dero

EVET ITIRAF EDIYORUM

sevgiliye...evet itiraf ediyorum,bakisimi unuturken sende kavusmak dedim yinede hasretlere inat.atese ve suya sözüm gecmez artik,yel tasimaz sesimi.bütün ugultular cehennem kasvetidir ve her sokak kör bir karanlik.ey sevgili papatya neyleyim ki ben böyle günü.rüzgar savururmu sana sesimi volkanlar gibi,yoklugunu düsünmek öldürür beni,itiraf ediyorum ki seni özlemek öldürür beni.
                    ben mutlu olma hayallarimi yalnizlara,baba olma hayallerimi yetimlere,zengin olma hayallerimi garibanlara biraktim coktan.
suclarimi didikleyen marti sürüleriyle hangi sehirde soguturum bu icimdeki yarayi bilmiyorum.burada,ortasindayim iste sicraya sicraya kabaran alevlerin.itraf ediyorum evet benim görevim sadece seni sevmek...

bayraklarim kaniyor görmüyormusun,tirnaklarim kopuyor sormuyormusun,ey papatyalarin en güzeli agriyan belim sanciyan dizim kadersizim vazgecilmezim umutlarim agliyor duymuyormusun.bilsem ki hic kimsenin sucu yok ölene kadar sürecek bu iskencede,inan ki gözümü kirpmadan cekicem daragacina kendimi bilsem ki suc bende.olsun be gözüm bak itiraf ediyorum evet,sensiz olmuyor yerine konmuyor...

bu senden uzak sehrin iliklerime,gömlek ceplerime,en ücra genlerime kadar isleyen bu Allahsiz yagmurundan bunaldim artik.bu acimasiz acuze son verir benim bitkin,solgun hayatima.dudaklarimi kanatircasina isiriyorum günlerdir,hep bir cehennem var yastigimda,yanimda yatan yabanci benden coktan ümidini kesti,bende hayattan.olsun be gözüm varsin olsun.ölümden korkan ölüm gibi kahpe olsun.evet itiraf ediyorum bak seni özlüyorum sende biliyorsun...

SARI PAPATYAMA DAIR:::::

DERYA...

gece

Sabah sabah okuyunca bir garip oldum ya :-[ ALLAH sevenleri ayirmasin  :-\ Derya insAllah umud ettigine kavusursun  :angel: ::)

SEVGI-40

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyelim Allah kimseyi birbirinden ayirmasin ayrilik cok zor yav

3,14

--> Allah sana umdugun seyi verir insAllah Derya! :angel: Ayrilik denen sey cok zor gercekten de... :'(