A1 sınavında çıkmış sorular ve cevapları

Başlatan (LALEZAR), Ağustos 04, 2008, 11:10:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(LALEZAR)

çok sevindim sizin adınıza:)

darısı bizlerin başına inş:)

FrauYildirim

alkis:)Arkadaslaar ben sınavı kazandıım..Darısı basınıza..... yuppi:)   dance:)

FrauYildirim

Tesekkür ediyorum arkadaşım....Darısı tüm GİRENLERE.Birde siz girdiniz mi sınav a ???

NİLSENAM

slm arkadaşlar.ben 12 23 08 tarihinde ankarada sınava girdim ve 80 puanla sınavı kazandım.hiç korkmanıza gerek yok çünkü sorular çok basit.en basit bölümde sprechen bölümü,hocalar çok iyi.size tavsiyem bol bol kelime ezberleyin.çünkü ne kadar çok kelime bilirseniz soruları o kadar kolay anlar ve çözeresiniz.sınav hakkında sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar.
hepinize bol şanslar diliyorum.

alicelik1984

mümkünse mektup konunu bizlerle paylasabilirmisin nilsenam

f_tuba26

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 01, 2009, 02:04:55 ÖS
slm arkadaşlar.ben 12 23 08 tarihinde ankarada sınava girdim ve 80 puanla sınavı kazandım.hiç korkmanıza gerek yok çünkü sorular çok basit.en basit bölümde sprechen bölümü,hocalar çok iyi.size tavsiyem bol bol kelime ezberleyin.çünkü ne kadar çok kelime bilirseniz soruları o kadar kolay anlar ve çözeresiniz.sınav hakkında sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar.
hepinize bol şanslar diliyorum.tebrik ederim nilsenam puanimiz ayni vizede de bol sanslar sana...

NİLSENAM