Arkadaslar bu konuyu cevirebirmisiniz??? Önemli Lütfenn

Başlatan perii, Ağustos 15, 2008, 01:49:10 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perii

Dogum doktorumun belgede belirtigi gibi bebegimin kafasinda anormal bir durum gözüktügü icin zorunlu olarak cektirmis oldugum ultraschall fatura bedellerinin ödenmesini talep ediyorum. .  Sigorta parasini her ay düzenli olarak yatirildigi halde Faturalar neden ödenmemistir. Göndermis oldugunuz bir mektupta mutabakata varildiginin ve benden faturalarinin aslini göndermemi istediniz gönderdim
Ben sizin tarafinizdan rechnung bedellerinin ödenmesini talep ediyorum. Ben butun sartlari yerine getirmis oldugumu düsünüyorum ve bunu belgelerlede kanitliyorum.Parayi ödememek icin belirtmis oldugunuz gerekceler bize inandirici gelmedi ben butun sartlari yerine getirmis oldugumu düsünüyorum ve bunu belgelerlede kanitliyorum.
Aksi halde hakkimi hukuksal yollardan arayacagim.Ayrica bana cevap vermek icin 1 yila yakin bir süre beklettiginiz icinde ayrica magduriyetimi arayacagim. Olumlu bir cevap alamadigim takdirde bunu bild ve frankfurter algemaine gazeterine tasiyip hakkimi basin yoluylada arayacagim.