Pasaport Nedir, Ne İşe Yarar, Nereden ve Nasıl Alınır, Çeşitleri Nelerdir?

Başlatan MuhaяяeM, Ağustos 20, 2008, 02:26:00 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halecim

seyhancım mrb benimde yeşil pasaportum var vize randevusunu aldım şükürler olsun yanımda götürmeme gerek varmı bu yeşil pasaportu yardımcı olursan sevinirim :)

ATAAN

Alıntı yapılan: halecim - Kasım 28, 2008, 10:53:42 ÖÖseyhancım mrb benimde yeşil pasaportum var vize randevusunu aldım şükürler olsun yanımda götürmeme gerek varmı bu yeşil pasaportu yardımcı olursan sevinirim :)
KONSOLOSLUĞA GİDERKEN PASAPORTUNUZU YANINIZDA GÖTÜRMENİZ GEREKİR

halecim

edat

arkadaşlar ben vakit kaybetmemek için evlenmeden aile birleşimi vize başvurusu için randevu alacağım sanırım pasaport numarasına göre veriyorlamış. (tabii vize için gün verecekleri zamana kadar evleneceğim) vize görüşmesine gitmeden önce pasaportumda soyadımı değiştirmem gerekirmi yada daha doğrusu ne yapmam gerekir? bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum... ???

bluewolf

merhaba 24 yaşında bayanım. ingilizce öğretmeniyim ama kpss den yeterli puan alamadığım için henüz çalışmıyorum. babamın yeşil pasaportu var onunla 1 haftalığına almanyaya gitmem mümkünmü?henüz çalışmadığım için babamın pasaportundan faydalanabilir miyim? bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa gerçekten çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler.

2010

muratbolukbasi54

Adliyede çalışan sözleşmeli bir memur yeşil pasaport alabilir mi?  utanan:)

Serpil çiçek

Hocam çok tskler sınav bitti şükür sırada bu işlemler var emeğinize sağlık. :)