bugünki oruç unuz nasıl geçiyor veya geçti ???

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 02, 2008, 03:12:50 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

kirsehir7

bas agrisinin sebebi fazla su icemiyoruz vücudumuzun suya ihtiyaci oldugu icin .orucluyken fazla su icmiyoruz oda bas agrisi yapabiliyor.belki nedeni buda olabilir.gecmis olsun  muharrem abi.

yakamozlu_gece

muharem aga geçmiş olsun şaka bir yana baş ağrısını ben bilirim hep ağrır çünki... ya:) ya:)
arkdaşlar sütlaç işi tamam şuan soğuma aldım yarım saat sonra fırına atıyorum  yuppi:) yuppi:) yuppi:)

bugünki orucum harika geçiyor akşamın hayalini kurduça daha harika geçiyo....  okey:) okey:)

MuhaяяeM

yakamozlu_gece

Allaha şükürler olsun çok güzel geçti bugünki orucumda arkadaşlar sizlerinki nasıldı...

SEVGI-40

benimkide cok iyi geciyo hic bilmiyorum bile oruc tutugumu

talay68

SEVGI-40

bugun sahura bile kalkmadim vala niyet edip yattim heemn simdilik iyi geciyo isdde

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Eylül 02, 2008, 06:02:37 ÖS
Ama ben migren değilim çok şükür, demek daha alışamadık heralde :)

InsAllah bugün bas agrisiz bir oruc nasib olmustur sükürki migren degilmis ben  ramazan gelmeden bir ay önce dua etmeye basladim Allahim migrensiz bir ramazan nasib et diye simdilik ses yok migrenden umarim olmazda..
Sizede gecmis olsun Muharrem bey....

gece

Evet bugün cüncü oruclarimiz :) okey:)

hersey süper cok sükür acligi ve susuzlugu hissedebilmekte güzel  ;)

MuhaяяeM

Evet bugün rahattım, baş ağrım felan yoktu şükür :)

yakamozlu_gece

Allaha şükürler olsun iyi geçiyo arkadaşlar...

fevziş

bugün iyi geçti oysaki sahura bile kalkamamıştım  dance:)

yakamozlu_gece

fevziş

yok abi o kadar da değil sahurun ayrı bi tadı var dün gece saati duymadım  yaril:) funny:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: fevziş - Eylül 03, 2008, 11:33:00 ÖS
yok abi o kadar da değil sahurun ayrı bi tadı var dün gece saati duymadım  yaril:) funny:)

o zaman sana saat az geliyo çan takalım...peki davul çalan yokmu sizin oralarda..