sinirlendiğinizde aklınıza bu gelsin !!!

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 13, 2008, 04:23:16 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

esma hanım yok yazıda bu olay gerçekdir diye bir ifade veya bir not olmadan siz burda bunun gerçek olup olmadığını değerlendirmeniz yanlış.....burda bir hikaye gibi bir alıntı paylaşılmış o zaman siz hikaye leride alın değerlendirinin doğrumudr yanlışmıdır kırmızı başlıklı kızı örneğin....

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Eylül 13, 2008, 07:15:13 ÖS
ama tartışmayın yada tartışıcak gibi olmayın ben başlattım gibime geliyor kendimi suçlu hissediyorum :'(

Arkadaslar neden insanlar kendi fikirlerini acikca yazinca ...hemen tartisilacak " diye bir
durum ortaya cikiyorki? Ya benim düsünce tarzim baska .sizinkisi baska v.s.
Neden hemen alinganlik yapiliyorki?

Ben herzaman ve heryerde kim olursa olsun .... gercek düsüncemi yazarim.
Insanlarin duymak istediklerini degil.

Kendini neden suclu hissettigini de anlamadim dogrusu.
Asil böyle yaparak, ortami germeyelim lütfen.

Ama dedigim gibi ...benim herkesin düsüncesine yorumuna karsi
sonsuz saygim varidr.  :)

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 13, 2008, 07:20:27 ÖS
esma hanım yok yazıda bu olay gerçekdir diye bir ifade veya bir not olmadan siz burda bunun gerçek olup olmadığını değerlendirmeniz yanlış.....burda bir hikaye gibi bir alıntı paylaşılmış o zaman siz hikaye leride alın değerlendirinin doğrumudr yanlışmıdır kırmızı başlıklı kızı örneğin....

Sizce yanlis olabilir tabiki, ama bence yanlis degil.
Hem neyin dogru veya yanlis oldugunu siz degilde insanlarin kendileri
karar versin.
Evet olayda gercek oldugu diye birsey yazmiyor belki ama
Hikaye oldugu diye birsey de yazmiyor.

Bence , sizin asil derdiniz ne bilmiyormusunuz .... sizin paylasmis oldugunuz
bir yaziya benim "elestiri" etmem.Oysaki ben sizi degil yazi hakkinda
düsüncelerimi belirttim.
Bu Konu cok uzadi bence...
Herkes fikrini yazdi ve noktalamasini bilelim  artik,
abartmaya gerek yok bence.

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 13, 2008, 07:26:44 ÖS
Arkadaslar neden insanlar kendi fikirlerini acikca yazinca ...hemen tartisilacak " diye bir
durum ortaya cikiyorki? Ya benim düsünce tarzim baska .sizinkisi baska v.s.
Neden hemen alinganlik yapiliyorki?

Ben herzaman ve heryerde kim olursa olsun .... gercek düsüncemi yazarim.
Insanlarin duymak istediklerini degil.

Kendini neden suclu hissettigini de anlamadim dogrusu.
Asil böyle yaparak, ortami germeyelim lütfen.

Ama dedigim gibi ...benim herkesin düsüncesine yorumuna karsi
sonsuz saygim varidr.  :)

benimde saygım var ama bidaha karışmayacağım herhangi bi konuya ben suçlu çıktım yine evdede böyle olur hep...ayrıca tartışma ve kavga farklı şeylerdir herkesin bildiği gibi kavga yazmadım çünkü kavga çok daha ağır tartışma herhangi bi fikir uyuşmazlığı gibi bişeydir anlatabildim mi?? neyse boşverin beni ciddiye almayın bu konuda ;D

yakamozlu_gece

kimse size burda neyin ne kadar gerçek neyin ne kadar yanlış olduğunu sormadı....siz de ona göre yorum yapın isterseniz soru yoksa paylaşımda okuyun yanlışmı sizde kalsın doğrumu oda sizde kalsın soru varsa siz ona cevap verin yeter.....

...mystery...

tamam bence bu konu burda kapansın(arabuluculuk neden hep bana düşerki??) çok uzadı yoksa bunun ucu gerçekten TARTIşMAYA gidicekki bence bu sitede bu tip şeyler olmamalı.. utanan:)

MuhaяяeM

İftara doğru kan şekerlerimiz epey düşmüş anlaşılan, forumda ortam gerilmiş.
Hele bir yemek yiyin 1-2 saat sonra tekrar bakarsınız, gerek yok bu tür şeylere. :)

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Eylül 13, 2008, 07:50:16 ÖS
İftara doğru kan şekerlerimiz epey düşmüş anlaşılan, forumda ortam gerilmiş.
Hele bir yemek yiyin 1-2 saat sonra tekrar bakarsınız, gerek yok bu tür şeylere. :)
bencede... ;D ben yemeğimi yedim gayet rahatladım şahsen yuppi:)

esma 41

Hey ALLAH im yaa... bir yorum yaptik ortalik karisti.  ;D

Ben neymisim be eeee   dance:)

Iftara az kaldi cok sükür.
Bu arada herkese iyi iftarlar dilerim.
Sanada yakamozlu gece...  :zopa:

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 13, 2008, 07:54:41 ÖS
Hey ALLAH im yaa... bir yorum yaptik ortalik karisti.  ;D

Ben neymisim be eeee   dance:)    siz önyargılı tamamen negatif bir insansınız buda benim size yorumum...

Iftara az kaldi cok sükür.
Bu arada herkese iyi iftarlar dilerim.
Sanada yakamozlu gece...  :zopa:

hayırlı iftarlar....

esma 41

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 13, 2008, 07:58:37 ÖS
     hayırlı iftarlar....
Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 13, 2008, 07:58:37 ÖS
     hayırlı iftarlar....

Sizi cani gönülden tebrik ederim.
Kisisel saldiriya basladiniz bile ....  :)

Ama bu kadar acik oldugunuz icin size kizamiyorum bile...

Benim hakkimda gercek düsüncelerinizi nihayet yazabildiniz

bizde ögrenmis olduk.

Bu herkesin harci degil .

Tebrik ederim sizi....  :)

jentzsch

Koligee bundan sonra sana oruclu oruclu mesaj yazmayi yasakliyorum.Yani Muharrem beyden rica ediyorum.Eger teknolojimiz el veriyorsa esma41 i sahur-iftar ararsinda bir sekilde engelleyelim.. :haha:  Iftardan sonra serbest birakalim.

Bu arada saka bir yana y. gece nin verdigi yazida yanlis hatirlamiyorsam ''öykü'' kelimesi geciryordu.Yani bu yazinin gercek olmasi gerekmiyor.Gercege yakin bir uydurmada olabilir.O kadarda önemli degil zaten..  cofe:)

...mystery...

Alıntı yapılan: jentzsch - Eylül 13, 2008, 11:36:09 ÖS
Koligee bundan sonra sana oruclu oruclu mesaj yazmayi yasakliyorum.Yani Muharrem beyden rica ediyorum.Eger teknolojimiz el veriyorsa esma41 i sahur-iftar ararsinda bir sekilde engelleyelim.. :haha:  Iftardan sonra serbest birakalim.

haha buraya çok güldüm özellikle serbest bırakalım demenize ;D yaril:) ohhh yaa sonunda ortam yumuşadı bi şekilde geçte olsa yuppi:)

MuhaяяeM

Ben genelde iftar-sahur arası engelliyordum ama   :zopa: bundan sonra sadece Esma41'e değil herkese iftara 2 saat kala mesaj yazmak yasak ramazan boyunca :)
Yemekten sonra ben dükkanı açarım ondan sonra herkes dalabilir birbirine  :zopa:   :haha:

gece

Dünyada en güclü Pehlivan öfkesine hakim olanmis.
Yücel beye katiliyorum
Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz....

Tesekkürler yakamoz ....

gece

Bu arada galiba bizede yasak gelmis napalim iftardan sonralari geliriz artik  ::)

talay68

hikayenin gerçek ya da yalan olmasının bence bir önemi yok önemli olan anlaşılabildigi gibi hikayenin anafikri....