yalanci dostluklar(hayatta kimseye güvenmiyceksin isde)

Başlatan SEVGI-40, Eylül 16, 2008, 12:23:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Yolun ne yanaysa yönün ne yana
İster düne olsun istersen yarına
Gülen yüzüne kara bahtına
Yarenlik yaparım be DOSTUM……

Güzel dörtlük.
Dost aci söyler cümlesini ne zaman ögrenirsek o zaman gercek dostlugu yasariz zannederim... ;)

f_tuba26

SEVGI-40

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 13, 2009, 02:15:26 ÖS
yagrcek dostlar cok uzakta kaldiysa... :cryla:
gercek dostluklar sevgiler asklar uzakliklari yakinlasdirir mesafeleri yok sayar ben bunu anladim sende anla tubacim onlar uzakta olsada seni sevdiklerini seni düsündüklerini seni unutmadiklarini biliyosun ya oda yetiyo insana inan ama biz insanogluyuz hep daha fazlasini istiyoruz onalrin sadece yasayip nefes almalari bize yetmiyo yanimzda olsunlar istiyoruz.benim hayattan cikardigim su  tek hayaytta olsunlar nefes alsinlar benim le ayni dünyyada baska hic birsey istemem.onlari görebilme seslerini duyabilme sansin var ya onlarda olmasa bunlarida düsün  ::) ::) ::)

SEVGI-40

gercek dostluklar sevgiler asklar uzakliklari yakinlasdirir mesafeleri yok sayar ben bunu anladim sende anla tubacim onlar uzakta olsada seni sevdiklerini seni düsündüklerini seni unutmadiklarini biliyosun ya oda yetiyo insana inan ama biz insanogluyuz hep daha fazlasini istiyoruz onalrin sadece yasayip nefes almalari bize yetmiyo yanimzda olsunlar istiyoruz.benim hayattan cikardigim su  tek hayaytta olsunlar nefes alsinlar benim le ayni dünyyada baska hic birsey istemem.onlari görebilme seslerini duyabilme sansin var ya onlarda olmasa bunlarida düsün  ::) ::) ::)

SEVGI-40

SEVGI-40

mub@rek

Sasi görüyorum desem 2 kere görerim, ama şöşe görüyorum galiba 3 kere ayni post olduguna göre. :)

şöşe nedir bilmiyorsunuz tabi 3 tane görünce birseyi şöşe denir. (İnanan olur insAllah, Attim cünkü :D)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 14, 2009, 10:23:25 ÖS
Sasi görüyorum desem 2 kere görerim, ama şöşe görüyorum galiba 3 kere ayni post olduguna göre. :)

şöşe nedir bilmiyorsunuz tabi 3 tane görünce birseyi şöşe denir. (İnanan olur insAllah, Attim cünkü :D)
valla bende anlamadim nasil becerdim neyse kusura bakmayin  :-\ :-\

mub@rek

İnandiğin gibi yasamiyorsan, Yasadiğin gibi inanmaya baslarsin..

NİLSENAM

bencede gerçek dost yoktur.çünkü dost dediğin insanlar seni arkandan vuruyor...
İNSANIN EN İYİ DOSTU YİNE KENDİSİDİR........ :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 16, 2009, 12:58:56 ÖS
bende senin gibi diyodum nilsenam ya ama dogru insani bulmak gerekiyomus inanmak icin dostluga hatta bu konuyu da inanmadigim icin acmisdim ama inaniyorumki simdi gercek dostluk vardir benim öyle bir dostum varki onun icin ölürüm ben önemli olan dogru insani bulmakmis :-* :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 21, 2009, 05:07:30 ÖS
bende senin gibi diyodum nilsenam ya ama dogru insani bulmak gerekiyomus inanmak icin dostluga hatta bu konuyu da inanmadigim icin acmisdim ama inaniyorumki simdi gercek dostluk vardir benim öyle bir dostum varki onun icin ölürüm ben önemli olan dogru insani bulmakmis :-* :-* :-*

alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

SEVGI-40

...mystery...

Alıntı yapılan: RIBERY - Eylül 16, 2008, 01:13:42 ÖÖ
kimi dostluk kavgayla başlar kımısı gözel sözle başlar ama kavğayla başlayan dostlıklarına da uzun surelı olur güzel sözle başlayan dostlık ıse kımı zaman dılde kalır yalancı dostluk ıse Allah düşmanıma vermesın Allah korusun

ÇAKKAL GIBI DOSTUM OLACAGINA ASLAN GIBI DÜşMANIM OLSUN         
okey:) okey:) okey:)

zeytin

Cahilden dostum olcağına Alimden düşmanım olsunn ;)

SEVGI-40

kirsehir7

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 16, 2009, 12:58:56 ÖS

okey:) okey:) clap:) :-*