Yanlış E-Mail(olur mu olur)

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 17, 2008, 03:56:35 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürü ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.

Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarh : 16 Mayıs 2004

Benden haber aldığına şaşıracağından eminim.
Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail
gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı
yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek
hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum.
Umarım benim gibi sorunsuz bir
yolculuk geçirirsin.

Not : Burası çok sıcak.
halayy:) halayy:)

fevziş

kop:) kop:) kop:) yaril:) yaril:) yaril:) süpermiş vAllah çok güldüm sağol paylaşım için funny:) funny:) :haha: :haha: :haha:

RIBERY

elıne parmaklarına sağlık çok guldum  yaril:) yaril:) yaril:)

SEVGI-40

gece

SELİN

wundebar super super super çok komikti kardeşim sağol  yaril:) yaril:) yaril:) :haha: :haha: :haha:

rose_iz

süper ya koptum resmen. kadının o anki halini görmek isterdim. bu mail gerçekten yaşanmış mı?

yakamozlu_gece

bilmiyorum gerçek olması biraz zor ama olabir neden olmasın

...mystery...

hahaha bunu biliyordum ilk okuduğumda çok gülmüştüm uykulu uykulu yine güldüm çok teşekkürler... funny:)

mekin2000

puahaha aslında kadın neden bayılmış acaba?

eşinin kendisine bu şekilde ulaşmış olduğunu sanmasından mı, yoksa her ne kadar gideceği yer kocasnın yanında hazırlanmış olsa bile (en azından o anda o öyle anlıyor) yarın ölecek olduğunu öğrenmiş olmasından mı?

ama kadının cenazeden gelir gelmez e-maillerine bakmak istemesi de ayrıca ele alınabilecek bir durum yani yaril:)

dielosch

yazık kadına ya bana olsa aynı şey heralde gülme krizine girerdim kafayı felan üşütürdüm :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 28, 2008, 08:23:03 ÖS
yazık kadına ya bana olsa aynı şey heralde gülme krizine girerdim kafayı felan üşütürdüm :-\

1.si= felan değil falan olucak ;D
2.si= ben kafayı üşütmezdimde gülme krizinede girmezdim nolucaksa olsun der hayatıma devam ederdim ;D