arkadaşlar rüyalara inanır mısınız??

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 17, 2008, 04:08:59 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

bir örnek mesela ne kadar doğru bilmiyorum ama....

California, Oakland'dan Pearl Anderson rüyasında, bir kumar makinesinden paraların fışkırdığını gördü. Sabah uyandığında arabasına atladığı gibi soluğu Nevada ,Reno'da aldı. Reno'ya vardığında saat sabahın ikisiydi, hiç beklemeden önüne gelen ilk kumarhaneye dalıp soluğu makinelerin başında aldı. Makinenin kolunu ikinci kez çektiğinde, beş yedilinin yanyana durduğunu gördü; bir milyon dolar kazanmıştı.

dielosch

kişiden kişiye değişir.Mesela ben hiç hesapta yokken uykum gelir.Uyurum kalkarım sonra bakarım ( mesela tv izliyorsam o izlediğim şey fazla ilerlememiş ) anlarım ki 5-10 dk uyumuşum işte o anda ne gördüysem rüyamda o çıkar.Sık sık olur bu bana.Ama bazılarının da rüyasının tersi çıkar.Bu değişir işte...

...mystery...

ben rüyalara inanırım ama ben o kadar gizemli,şifreli rüyalar görmediğim için benim rüyalarım pek çıkmaz ama annem ve anneannemin rüyaları çıkar özellikle anneannemin eğer banada geçerse belki yaşlanınca.. ;D çünkü onlarda küçükken görmezlermiş çok sormuştum bunu.. :)

Sparta

Ben en son bir sürü altın Görmüştüm RÜyamda... Hala bekliyorum :D   
Gelen giden yok... :D

...mystery...

:) bi saat önce olsa gülerdim ama şu anda hiç gülücek halim yok yinede gülümsemekten kendimi alamadım :)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 04, 2008, 10:35:34 ÖS:) bi saat önce olsa gülerdim ama şu anda hiç gülücek halim yok yinede gülümsemekten kendimi alamadım :)

;D

...mystery...

noldu yakamozlu_gece?? ;D neden sırıttın öyle... ;D ;D

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 03, 2008, 04:21:46 ÖSnoldu yakamozlu_gece?? ;D neden sırıttın öyle... ;D ;D

seninde bu şekilde sırıtacağını bildiğim için :)

...mystery...