vizem gelmiş

Başlatan rose_iz, Eylül 17, 2008, 07:14:12 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 22, 2008, 11:26:53 ÖS
saol kardeşim Allah razı olsun ....senin vizede hayırlı uğurlu olsun..
yakamozcum gözünn aydinn kardesimmm...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Eylül 22, 2008, 11:28:52 ÖS
yakamozcum gözünn aydinn kardesimmm...

saol kardeşim Allah razı olsun... :)

fevziş

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Eylül 22, 2008, 11:26:53 ÖS
saol kardeşim Allah razı olsun ....senin vizede hayırlı uğurlu olsun..
sağol yakamoz sen nezaman gittin

talay68

yakomozlu gece herkes söylemiş ben de söylemezsem çatlarım hayırlı olsun sende katıldın demek alamancı kervanına...

SELİN

sizin (yakamozlu gece) ve fevzis arkadaşımız adına sevindim HAYIRLI OLSUN vizeleriniz

fevziş

Alıntı yapılan: SELİN - Eylül 22, 2008, 11:46:26 ÖS
sizin (yakamozlu gece) ve fevzis arkadaşımız adına sevindim HAYIRLI OLSUN vizeleriniz
sağol canım inşAllah sende biran önce alırsın dualarım senin için

SELİN

inşAllah annemlerin hac kaydı çıktı bunun için çok mutluyum bugün birde benim vizem çıksa sevincim iki kat daha artacak yuppi:) yuppi:) yuppi:)

gulsem

fevzıs vızen cıkmıs cok sevındım hayırlısı olsun arkadasım ne zamandı gıremıyodum ne zaman cıktı vızen eeeeeeeee sımdı nerdesın

fevziş

Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 23, 2008, 02:31:41 ÖS
fevzıs vızen cıkmıs cok sevındım hayırlısı olsun arkadasım ne zamandı gıremıyodum ne zaman cıktı vızen eeeeeeeee sımdı nerdesın
sağol arkadaşım dün eşim aradı almanyadan okeylenmiş artık burdan pasaportu gönderecekler hala tr deyım eşim pazar günü  izne geliyo onunla birlikte gideceğim inşAllah 1 ay sonra falan darısı vize bekleyen arkadaşlara dance:) dance:)

gulsem

yaa cok sevındım bayramda buradasın ozaman ne zaman yolculuk bende ayın 4 unde ucuyorumsabah 7 de artık eslerımızle kavusuyoruz cok sevınclıyım darısı bekleyenlerın basına

fevziş

Alıntı yapılan: gulsem - Eylül 23, 2008, 02:48:41 ÖS
yaa cok sevındım bayramda buradasın ozaman ne zaman yolculuk bende ayın 4 unde ucuyorumsabah 7 de artık eslerımızle kavusuyoruz cok sevınclıyım darısı bekleyenlerın basına
çok şükür kavuşuyoruz amin inşAllah herkes sevdiğine kavuşur dance:)

RIBERY

vizelerınız hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar

ahmetpamuk

hayırlı olsu arkadaslar adınıza sevındım.darısı bızım basımıza dıye dıye boyle kaldık :(

ahmetpamuk

da yakamozlu_gece zaten cıkmıstı vıze sı almanya daydı yada yanıyomuyum?

fevziş

Alıntı yapılan: ahmetpamuk - Eylül 23, 2008, 04:42:05 ÖS
hayırlı olsu arkadaslar adınıza sevındım.darısı bızım basımıza dıye dıye boyle kaldık :(
sağol arkadaşım amin dualarım vize bekleyen arkadaşlar için inşAllah çok çabuk alırsınız

ahmetpamuk

teskurler kardesım ...offff ne zaman bıtek bu işkence yaaaaaaaaaaaaaaaa:(

fevziş

benim işim  bittiğine göre senin işinde biter arkadaşım sadece sabır 4ay 1 hafta sonra ben muradıma erdim inşAllah sizlerin ki daha kısa sürer