almanyada yaşamayı gerçekten herkes istiyormu

Başlatan onurserbetli, Eylül 22, 2008, 01:26:36 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mekin2000

Alıntı yapılan: esma 41 - Eylül 25, 2008, 07:28:28 ÖS

Bilgi ve ilim icin hic yilmadan ,sosuza dek emek veririm ... from  esma 41 ....  ;D

hakikaten çok güzel bir anlayış (ilke) bu, bunu başka insanlardan duymak da beni çok mutlu ediyor, zira ben de öyle olmaya çalışıyorum elimden gelebilen hiçbirşeyi esirgemiyorum. :) ne mutlu size, ne mutlu bizler gibilere :)

esma 41

Evet ne mutlu bize ... hatta bu A1 sinavi ve vize ile alakali
yazilari okuyunca icimden ne mutlu türküm diyene geliyor...  :)

Gerci bunu söylemek hep icimden geliyor ya  neyse .... KOnuyu katletmeden susayim .  :)

onurserbetli

bu kadar eziyet ne için sonunda değicek mi yoksa değmiycekmi onuda iyi düşünmek lazım...erkek olarak düşünüyorum da orada kendimi bir sığıntı gibi hissederim ben,sırt çantası gibi beni sürekli taşıması lazım eşimin bütün ipler onun elinde ve istediği an seni sınır dışı ettirebilir...tabi güzel yanlarıda yok değil ama bence almanyaya yerleşmeyi düşünenler birkez daha düşünün derim. ;)

dielosch

şahsen ben Almanya da olmayı çok istiyorum.Seneye yazın gidicem şöyle gezmek için.Ama orda kalmayı çok istiyorum.Bunu gerçekten çok istiyorum ve orada yaşayanalrın da nasıl vatanım da vatanım dediğnii anlamıyorum bana garip geliyor belki de bu benim orayı ve ordaki insanalrı çok sevdiğimden kaynaklanıyordur.Küçüklüğümden beri çok severim yabancı insanları , yerleri , yabancı dilleri öğrenmeyi :D Umarım bir gün oraya gidicem ve orada yaşıyacağım daha doğrusu ( hep söylüyorum ama yine söyleyeceğim :D ) Gİ-Dİ-CEZ :D

...mystery...

evet kararlıyız gidiCEZ ;D belki oraya gittiğimde ben Türkiyeyi özlerim ama orda olmaktanda mutlu olurum heralde :D bi farklı özelliğimiz daha ben yabancı dil öğrenmeyi hiç sevmem tabi almanca hariç ;D