Kiyamet koptugunda Gazete haberleri nasil olur Sizce

Başlatan gece, Eylül 25, 2008, 12:22:02 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Sabah : Biz Öldük!

Anadolu ajansi : Kiyamet koptu (A.A)

Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi!

Dünya Gazetesi : IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek.

Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular

Erkekçe : Ayin hurisi

Fanatik Gazetesi : Bu maçin galibi yok!

Cumhuriyet : Sonunda Ata'miza kavustuk.

Bilim Teknik : Evren hakkinda bütün bilmediklerimiz...

Oyun dergisi : Game Over

Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin!

Para : Kiyametten kar yapmanin 100 yolu

Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis!

Aktüel : Mahser günü yaninizda olmasi gereken 2 sey: Sevaplar ve Isiya dayanikli elbise

Auto Show : Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model arabalar

Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi

Hürriyet Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok!

Milliyet Meral Tamer : Zebaniler, delik kazanlarin üreticisini Seytan'a sikayet etti.

Radikal : Yeni dosyayi açiyoruz: Yesil itiraf ediyor. Aslinda kiyametten Susurluk çetesi sorumlu.

Show TV Reha Muhtar : Sayin Zebani, kazanlarin yaninda terlemiyor musunuz?

ATV Hakan Aygün : Mahser yerinde Fordculuk çok yaygin,izliyorsunuz sayin seyirciler, biyikli bey, nasil arka saflarda çalisiyor...

Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler,kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor...

Basbakanlik Basin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi Devletimiz, bütün yaralari saracaktir. !!!!!! 

Alinti...

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Kasus

Öncedende okumustum bunu ama yinede yeni okuyormusum gibi cok güldüm. Kim yaptiysa cok güzel yakistirmis.  yaril:)

mekin2000

emeğinize sağlık okuması gerçekten çok keyifliydi, ama şu Reha Muhatar'la ilgili kısma çok güldüm

gece

Alıntı yapılan: mekin2000 - Eylül 25, 2008, 02:17:04 ÖÖ
emeğinize sağlık okuması gerçekten çok keyifliydi, ama şu Reha Muhatar'la ilgili kısma çok güldüm

Bende bende  :haha: :haha: :haha:
ama en cokta Kiyamet kopmus gateteci hala yaziyo is basinda ya ona güldüm :haha: :haha: :haha:

hemde ne yazilar zebaniler le röpörtaj, seytani elestirmeleri

suda süper komik  :haha: :haha: :haha: :haha:

Hürriyet Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok! :haha: :haha: :haha:

mekin2000

yaw hakikaten gece yaw , bu gazetecilerin gecesi gündüzü, savaşı barışı, ahireti kıyameti yok yaw 7/24 görev başındalar ahirete kadar diycem ama ahiret de gelmiş çatmış bunlar hala yazıyo :) :D

bu arada şu sembolleri ben anca klavyeden ekleyebiliyorum herhangi bir seçenek çıkmıyor karşıma siz nasıl yapıyorsunuz? aslında bazen çıkıyor ama ben de anlamadım? :)

gece

Alıntı yapılan: mekin2000 - Eylül 25, 2008, 02:28:49 ÖÖ
yaw hakikaten gece yaw , bu gazetecilerin gecesi gündüzü, savaşı barışı, ahireti kıyameti yok yaw 7/24 görev başındalar ahirete kadar diycem ama ahiret de gelmiş çatmış bunlar hala yazıyo :) :D

bu arada şu sembolleri ben anca klavyeden ekleyebiliyorum herhangi bir seçenek çıkmıyor karşıma siz nasıl yapıyorsunuz? aslında bazen çıkıyor ama ben de anlamadım? :)

Mesaj yazarken önizlemeye gec orda hepsi  :haha: söyle resmi bir gecit yaptiralim  okey:)

alkis:) yuppi:) clap:) dance:) kop:) okey:) yaril:) funny:) byby:) cofe:) halayy:) hiihi:) utanan:) kur;) :haha: ::) ;D :D ;)  :angel: :laugh: yuppi:) ya:) clap:)

gece

Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler,kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor...

Bak vijdansiz gazeteciye millet kizarsin o haber pesinde  :haha: :haha: :haha:

mekin2000

heeeeey sağolasın artık ben de sembol ekleyebileceğim  alkis:) yuppi:) clap:) halayy:)

ayrıca şunlar da çok komik

Alıntı yapılan: gece - Eylül 25, 2008, 12:22:02 ÖÖ
Aktüel : Mahser günü yaninizda olmasi gereken 2 sey: Sevaplar ve Isiya dayanikli elbise

Auto Show : Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model arabalar

Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi

aktüel'in eklemesi gerekenler, 1- ısıya dayanıklı televizyon, 2-klima, 3- yanmayan gazete  :haha:

autoshow'da Allah ıslah etsin ne diyim yani, hala rant peşindeler hala para peşindeler

Uğur Dündar da bi alem kıyamet kopmuş zaten tüyleri ürpertebilecek daha maksimum ne olabilir ki yani?  yaril:)

gece

Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin! :haha:

Kiyamettedemi kilo derdiyle ugrascaz  funny:)

Erkek dersinede bak huru seciyorlar Allahim ya cok komi bunlar  yaril:)

Erkekçe : Ayin hurisi :haha: :haha: :haha:

Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular buda ayri bir alem yaril:)

_VeRa_

Alıntı yapılan: gece - Eylül 25, 2008, 12:22:02 ÖÖ

Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi!

Cumhuriyet : Sonunda Ata'miza kavustuk.

Oyun dergisi : Game Over

Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis!

kop:)
Ben bunlarda koptum kop:) kop:)

khoLpa$aLı

...mystery...

talay68

dielosch

çok güldüm aynı zamanda da bir garip oldum.Aklıma ölceğim gün ve yaşanacaklar geldi.Umarım hepimizin yeri Cennet olur arkadaşlar...

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 27, 2008, 07:50:06 ÖS
çok güldüm aynı zamanda da bir garip oldum.Aklıma ölceğim gün ve yaşanacaklar geldi.Umarım hepimizin yeri Cennet olur arkadaşlar...

daha bu yaşta ölüceğin günü düşünme dilara korkutma benide..tabiki herkes bigün ölücek ama o zaman yaşanıcakları düşününce...neyse kapatalım konuyu... :(

dielosch

gizem^cik seni üzmiyeyim şimdi konu dağılsın :D ya cidden kıyamet koptuğunda gazete mi kalıcak ki haberi olsun  hiihi:)