Kızlar Ne ister !!!

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 28, 2008, 07:04:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Eylül 29, 2008, 09:21:54 ÖS
baştan dediğim gibi bunları isteyenler yoktur ya da var mı böyleleri kaldımı ya bir kere karşındakini öylece kendi olduğu gibi seveceksin evlendikten sonra yada sevgili döneminde bir kişiyi alıp başka kişi yapma derdini hiç anlamamışımdır anlayacağımı da sanmıyorum...

yakında anlarsın... :)   

SELİN_24

KADINLAR NE İSTER

Timsahla filin destan evliliğiniduymuşsunuzdurbelki.ikisevgili evlendikten sonra birbirlerine kendileri için en değerli olanı verme yarışına girerler.timsah gölden en güzel balıkları çıkarıp sevgilisi file ikram eder filde pek sevdiği yeşil yaprakların ensevdiğinden çırpıp timsaha ikram eder.fakat sonuç hüsrandır.otçul olan fil için balıklar etçil olan timsah içinde yapraklar hiçte değerli değildir.çift sonunda anlarki herkesin kendisi için (en değerli olanı)vermesi iyi niyetlilik fakat teknik olarak yanlış bir davranıştır.sonuç olarak fil gölden tuttuğu ve zaten yemeyeceği balıkları timsah ise gölün dibinden kopardığı ve zaten sevmediği yosunları ikram eder.mutlu olurlar çünkü ikiside birbirlerini anlamaya vakit ayırmışlardır.ikiside 'ben elimden geleni'yapıyorum savunmasına girmemiştir.

be kısa hikayeyi yabana atmayın.sonuçta erkeklerin kadınlardan ne istediği kadınlarında erkeklerden ne istediği üzerine kafa yormaları gerekiyor.

(SENAİ DEMİRCİNİN ) (VE AşK EVLİLİĞİN ELLERİNDEN TUTTU) Kitabından alıntıdır

onurs

adem evvelinden beri biryanımız noksandır neylersin  :) (alıntı)
timsah hikayesi çok güzel olmuş tşk buarada
formül aslında çok kolay ancak kimse uygulayamıyor
yani herkes haklı.iki tarafta yeterince fedakar
ancak çok zaman kadın zaman zamanda erkek denge olayını yok ediyor

SELİN_24

Alıntı yapılan: onurs - Eylül 30, 2008, 02:42:59 ÖÖ
eh çinli ler işibiliyo walla  ;)  cofe:)

bu sözünüzden sonra ilk önce sizin uygulamanızı tavsiye ederim.bu hikaye umarım size yol gösterir. saygılar

onurs

Tavsiyenizi göz önünde bulunduracam. saygı bizden :)
Bakıcaz artık hikayenin gösterdigi yolu izleyince bu paylaşımı hak edecek birinibulursak neden olmasın... :)

SELİN_24

inşAllah bulursunuz.Rabbim bal mumu isteyene bal mumu yağ mumu isteyene yağmumu verir.dua edin.herşey gönlünüzce olsun

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: onurs - Ekim 02, 2008, 09:27:18 ÖSTavsiyenizi göz önünde bulunduracam. saygı bizden :)
Bakıcaz artık hikayenin gösterdigi yolu izleyince bu paylaşımı hak edecek birinibulursak neden olmasın... :)

:)

azeri_pretty

Timsah hikayesini cok beyendim bence baska bi shey soylemeye gerek yok .Tsk ederim.

...mystery...

ben tekrar ediyorum...ben bişey istemem kendi adıma... :)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 03, 2008, 04:30:34 ÖSben tekrar ediyorum...ben bişey istemem kendi adıma... :)

katılıyorum ve yakında anlarsın yazdığın mesajıma hala katılıyorum ;)

...mystery...

...mystery...

acaba gerçekten ne istiyoruz...bi baksanıza bazen gerçekten bunları hakediyoruz bence... ;D

kadınların gidip kendilerine eş secebilecekleri bir eş magazası acılmıstır. Magaza 5 katlıdır ve her kat cıkıldıkca, erkeklerin nitelikleri de yukselmektedir.

Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın kapısından iceri giren kadın, o kattan alıs-veris etmek zorundadır ve eger bir ust kata cıkmak isterse, tekrar asagı katlara inemez.

Bir gun bir grup kız arkadas, kendilerine erkek secmek icin magazaya gider.
Ve....

1. KAT: Kapıda sunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin calısacak bir isleri var ve cocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve soyle derler: "Eh, hic yoktan iyidir ama bir de ust kata bakalım".

2. KAT: kapıda yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, cocukları severler ve son derece yakısıklıdırlar." Kızlar: "Hmmm, hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?"

3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var, cocukları severler, son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler". Kızlar: "Aman
Tanrım, cok etkileyici ama yukarıda baska katlar da var."

4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocukları cok severler, gayet yakısıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar cıglık atmaya baslarlar: "Inanılmaz, bir ust katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!" Ve bir kat daha cıkarlar...

5. KAT: sunlar yazmaktadır: "Bu kat bostur ve sadece, kadınları memnun etmenin mumkun olmadıgını kanıtlamak icin konmustur. Cıkıs soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız... ;D ;D

onurs

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 03, 2008, 05:49:43 ÖSacaba gerçekten ne istiyoruz...bi baksanıza bazen gerçekten bunları hakediyoruz bence... ;D

kadınların gidip kendilerine eş secebilecekleri bir eş magazası acılmıstır. Magaza 5 katlıdır ve her kat cıkıldıkca, erkeklerin nitelikleri de yukselmektedir.

Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın kapısından iceri giren kadın, o kattan alıs-veris etmek zorundadır ve eger bir ust kata cıkmak isterse, tekrar asagı katlara inemez.

Bir gun bir grup kız arkadas, kendilerine erkek secmek icin magazaya gider.
Ve....

1. KAT: Kapıda sunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin calısacak bir isleri var ve cocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve soyle derler: "Eh, hic yoktan iyidir ama bir de ust kata bakalım".

2. KAT: kapıda yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, cocukları severler ve son derece yakısıklıdırlar." Kızlar: "Hmmm, hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?"

3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var, cocukları severler, son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler". Kızlar: "Aman
Tanrım, cok etkileyici ama yukarıda baska katlar da var."

4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocukları cok severler, gayet yakısıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar cıglık atmaya baslarlar: "Inanılmaz, bir ust katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!" Ve bir kat daha cıkarlar...

5. KAT: sunlar yazmaktadır: "Bu kat bostur ve sadece, kadınları memnun etmenin mumkun olmadıgını kanıtlamak icin konmustur. Cıkıs soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız... ;D ;D

Çok iyisin yaww:) bizi  anlıyor olman gayet sevindirici  ama koca sitede teksin gibi  ??? yada ben görmedim :)
oda iyi tabi bitanesin yani

...mystery...

onurs

Yağdıkça

Yerle yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü,
Kavim göçlerinden bu yana ağlayan
Ve durmadan
Cep kanyağı yakıcılığında ezgiler
Çalan, çaldıran, yakalatan
Adı bende gizli bir kadındı İstanbul
şehre bir yağmur yağdı
Ben ağladım

Sevilirken ayrılmak mı kaldı Bizanstan
Oyun dolan yoktu gözlerde yalnızca ses
Verilmiş sözler birdi edilen yeminler sıfır
Eşyalar alındı fotoğraflar söküldü yerlerinden
Bir aşkın izlerini yok edecek bir başka aşk sipariş edildi yeniden

Bir şehre yağmur yağdı
Ben ağladım

Kim daha çok yalan söndürdü çay bardaklarında
Hangisi talandı demli öpücüklerin
Ve buğularda yitirilen kimin adıydı
Bir aşktan diğerine kaç saatte gidiliyordu
Soyulur muydu kabuğu hayatın
Yoksa bütün vitamini kabuğunda mıydı?

Yağmur şehre bir yağdı
Ben ağladım

Ben giderken ençok seni götürdüm
Aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları
Yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı
Kutsal kitabımdı ziyan edilmiş sevgililer atlası
Ben sevmeyi beceremedim,belki de sevilmeyi
Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı

Ben yağmur ağladım bir şehre yağdı
Ben şehre ağladım bir yağmur yağdı
Ben bir ağladım şehre yağmur yağdı

Ben...
Yağmur...
Ağladım...

Yılmaz Erdoğan

attilla ilahn'ın dizelerini görünce bitanede ben paylaşmak istedim  :)

dielosch

:haha: Gizem çok komik yaaa ve kesinlikle çok haklılar kızlar neden böyle ki şimdiye kadar hiç anlayamadım yani  :-\

heee +1 beiträgeni de unutmayayım :angel:

...mystery...

sağol arkadaşım... yuppi:) bence çok saçma en iyi olanı arıyolar arıyolar sonra evde kaldık diye ağlıyolar... :haha: