Kızlar Ne ister !!!

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 28, 2008, 07:04:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 18, 2008, 03:42:16 ÖSsen biliyorsun ama başkaları bilmiyor öğrensinler sen öyle söyleyince açıklık getirmek istedim aaaa  tickoff:)  ;D
yaril:) yaril:) yaril:)

purjuu

kızlar çoooooooooooooooooook şey ister ;D ;D ;D

zeytin

...mystery...

esma 41

Alıntı yapılan: onurs - Kasım 13, 2008, 07:46:00 ÖSAşıklar sadece daha iyiyi umut etmeyi değil,
onu yapmak için çaba göstermeyi de öğrenirler.
Aşkı sıradan şeylerin tutsağı yapmak, onun tutkusunu almak
onu sonsuza kadar yitirmek demektir.

Gerçek sevgi, kimin daha kârlı çıkacağını düşünmeden
bir insana vermeyi düşünmektir.
                                                 Leo Buscaglia

bu sözleri seviyorum  :)

Bu sözleri bende cok sevdim .
Paylasim icin tesekkürler.  :)

Senosh_K

esma 41

onurs

Senosh_K

evet sözler çok güzel saol onurs  okey:)

oreda

:haha: :haha:yazilar guzel.bence karsilikli ya bu olay bencillik olmasin yeter.bu arada yukaridaki yazilar dogru bir kaci disinda utanan:)

...mystery...

dielosch

;D gizem mesajlarının yarısı kakara kikiri ;D ;D yani demek istediğim ;D :haha: gibi şeyler  ;D

zeytin

kızlar ilgi ister ama aşırı ilgidende sıkılır

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 26, 2008, 05:17:36 ÖS
;D gizem mesajlarının yarısı kakara kikiri ;D ;D yani demek istediğim ;D :haha: gibi şeyler  ;D
nerdeki mesajlarımın?? :-\ anlamadım ??? demek istediğin sırf ifadeden oluşan mesajlar yazmışsın diyosan son zamanlarda öyle oldu farkındayım ama geneli öyle değil... :)

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 26, 2008, 06:59:32 ÖSnerdeki mesajlarımın?? :-\ anlamadım ??? demek istediğin sırf ifadeden oluşan mesajlar yazmışsın diyosan son zamanlarda öyle oldu farkındayım ama geneli öyle değil... :)

evet onu demek istemiştim  :haha:

...mystery...

evet bu aralar öyle oldu cevap vericek bişi bulamıyorum ifade yolluyolar bende ifadeyle karşılık veriyorum öyle oluyo sen nerden vardın bu sonuca?? ;D