isminizin baş harfi çok önemliymiş...

Başlatan yakamozlu_gece, Ekim 01, 2008, 07:00:35 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

A Harfi: Eşiniz çok çekici olmalı. Çünkü bir şehvet düşkünü olarak buna önem veriyorsunuz.

B Harfi: Duygusallık ve romantizm özelliğiniz. Sevginizi ifade etme kabiliyetiniz kuvvetli.

C Harfi: Bencilsiniz. ....i sevmenize rağmen uzun süre .... olmadan yaşayabilirsiniz.

Ç Harfi: Çok gururlusunuz. ....e olan düşkünlüğünüz size pahalıya patlayabilir.

D Harfi: İstediğiniz kişiyi elde ediyorsunuz. Sıfatlarınız ise, ....i, sadık, kıskanç ve bencil.

E Harfi: Asla .... duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi.

F Harfi: Sevgilinizi ilahlaştırmaktan zevk alıyorsunuz. Sıcak ve romantik bir insansınız.

G Harfi: Sizin için söylenecek iki sözcük: Müskülpesent ve ayrıntıcı.

H Harfi: Sizi her açıdan zenginleştirecek birini arıyorsunuz. Onun için her şeyi yapabilirsiniz.

I Harfi:Sorumluluk sahibi birisiniz. Yardım etmeye bayılırsınız. Ama çok cimrisiniz.

İ Harfi: Sevilmek icin yaratılmışsınız. Ama her şeyi hep ondan bekliyorsunuz. Bu da ilişkilerinizin kısa sürmesine neden oluyor.

J Harfi: Romantik olduğunuz söylenebilir ama sizi asıl ilgilendiren baştan çıkarmak.

K Harfi: Utangaç görünseniz de şehvetlisiniz. Aldatmaktan nefret edersiniz.

L Harfi: Sevilmekten çok sevmeye önem veriyorsunuz. Biraz maymun iştahlısınız.

M Harfi: Çok duygusalsınız. Birlikte olduğunuz insanı çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz.

N Harfi: Mükemmeliyetçi olduğunuz için standartlarınıza uygun birini bulmanız çok zor.

O Harfi: Para ve güç sizin icin çok önemli. Ayrıca ....e de çok düşkünsünüz.

Ö Harfi: Sizler özel insanlarsınız. Her ne kadar diğer insanlar gibi bu dünyada yaşıyor olsanızda, aslında siz bu dünyadan değilsiniz.

P Harfi: Sizin icin hayatın anlamı sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz bu nedenle zor.

R Harfi: Sizin kendiniz gibi entellektüel ve zeki birine ihtiyacınız var. Aşk, sizin birçok şeyden önce geliyor.

S Harfi: Bir kere kalbinizi kaptırdığınız zaman dünyanın en sadık insanı oluyorsunuz.

ş Harfi: Fala inanma ama falsız da kalma anlayışına sahipsiniz. Sosyal hayata karşı bir fobiniz var. Yalnız kalmak sizin için mutluluk verici.

T Harfi: Flört icin ideal bir tipsiniz. Aşık olduğunuzda hemen kırılıyorsunuz.

U Harfi: Değer verecek birini arıyorsunuz. Sevgilinizi her şeyin üstünde tutuyorsunuz.

Ü Harfi: Kadın programları sizin için hayatın tek eğlencesi. Sevgilinize sadıksınız. Ama hiç bir şey istediğiniz gibi gitmeyecek.

V Harfi: Özgürlük ve heyecan peşindesiniz. Bu yüzden bütün ilişkileriniz tehlikelidir.

Y Harfi: Bağımsızlık, sloganınızdır. ....e önem veriyorsunuz. Ama para daha önemli.

Z Harfi: Aşkın acı çekmek olduğunu biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz..

gece

G Harfi: Sizin için söylenecek iki sözcük: Müskülpesent ve ayrıntıcı.

dogru ayrinticiyim anladikta öbür kelimenin anlami nedir acep müskülpesent ??? ::)

...mystery...

bende merak ettim ne acaba??? ben ayrıntıcı değilimdir...belki diğeri uyuyordur ama anlamını bilmiyorum :(

yakamozlu_gece

müşkülpesent
sıfat Arapça muşkil + Farsça -pesend

1 .     Güçbeğenir.
2 .     Bir işi yapmamak için türlü bahaneler uyduran.

MiLiTo

E Harfi: Asla .... duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi. Vayyyy bee

...mystery...

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ekim 02, 2008, 12:40:04 ÖÖ
              müşkülpesent
sıfat Arapça muşkil + Farsça -pesend

1 .     Güçbeğenir.
2 .     Bir işi yapmamak için türlü bahaneler uyduran.

anlamı için teşekkürler...
ben güç beğenmem ama istemediğim bir işi kimse bana yaptıramaz türlü türlü bahaneler uydururum gerçekten ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Ekim 01, 2008, 07:00:35 ÖS

B Harfi: Duygusallık ve romantizm özelliğiniz. Sevginizi ifade etme kabiliyetiniz kuvvetli.

T Harfi: Flört icin ideal bir tipsiniz. Aşık olduğunuzda hemen kırılıyorsunuz.

T'yi bilmem ama B sanki uymuş gibi Dilara ne dersin??(tabi bunu görürsen bişey diyebilirsin o yüzden çabuk gir ve buraya bak mümkünse ;D )
aslında T'de uymuş gibi.. ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 02, 2008, 03:14:03 ÖS
T'yi bilmem ama B sanki uymuş gibi Dilara ne dersin??(tabi bunu görürsen bişey diyebilirsin o yüzden çabuk gir ve buraya bak mümkünse ;D )
aslında T'de uymuş gibi.. ;D

haha evet b de uymuş t de uyacak inş :D yalnız şimdi farketttim cidden he ben bu yaşıma kadar kimi istediysem elde ettim :D yani böle bi cümle çok garip oldu ama yani kimi sevdiysem o da beni sevdi diyim :D diğeri çok şey oldu :D :haha:

...mystery...

evet bencede çok şey olmuş :haha:
valla bana uymuyo çok...tek bi tanesi o da kısmen ::)
b kesin uymuşta t ??? ;D