Okuyun Kesin ...

Başlatan dielosch, Ekim 03, 2008, 06:29:40 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Varsa özür dilerim ve hemen silerim...Bilgi verirseniz eğer...Teşekkürler

Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor. 08.04.2008 tarihinde yani dün bu eki eline alanlar gözlerine inanamadı.

Spor ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı. Harita Avrupa ülkelerini bayrakları ile gösteriyordu.
Türkiye bölümü nasıldı dersiniz?
Tıpkı Türkiye'ye bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi... Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış...

Hürriyet'in açıklaması şöyle;

'Hürriyet Spor ilavesinin 8 Nisan 2008 tarihli sayısında, Hürriyet’e hiç yakışmayan bir hata yapıldı ve bazı bölgelere giden baskılarda Türkiye’nin bir bölümünü göstermeyen Google’dan alınan haritaya yer verildi.'

Daha öncede Türkiye'yi bölünmüş gösteren Hugo oyununu yanlışlıkla (!) dağıtan Hürriyet Gazetesi yine yanlışlıkla google'dan aldığını belirttiği haritayı küçük bir dikkatsizlik sonucu (Tabi yerseniz) yayınlamış!

Yakın bir gelecekte (tahminim odur ki yine yanlışlıkla!) büyük boy kuşe kağıda bu haritalardan dağıtırlarsa şaşırmayın.

Okunacak başka gazeteler de var ama;
BAşKA TÜRKİYE YOK...

Takdir sizin...

Resim yükleyemedim nasıl olur bilmiyorum ama internette Türkiye'nin o halini görebilirsiniz.O da olmadı ben birine resmi gönderirim o ekler.Özür dilerim ama eklemiyor hata veriyor...

...mystery...

ben bunu biliyordum.... :haha: yanlış konu... :) şakaydı...(biliyorum ama yanlış konu demem şakaydı :) ) ;D  bu konu varmıydıki acaba sanki vardı gibime geliyor ama boşver :)

...mystery...

resimde benden olsun... bu dimi??? ;D güldüğüme bakmayın çok saçma ülkeyi yavaş yavaş parçalıyolar resmen.. offoff:)

dielosch

...mystery...

bişi değil canım.. görevimiz.. başlıca görevim seni mutlu etmek dilaracım kendime görev edindim bunu ;)

__D3M0N__

Türkiye haritasının diyer kısmını; Nerelerine  Sokmuşlar acaba!!!  böyle durumlar beni çıldırtıyo. Arkadaşlar kusuraBakmayın ama! doğru dimi. onca askerimiz  boşunamı CAN weriyo Sınırda. Bu topraklar edebiyen bizimdir... BİZİM KALACAKTIR...     EYİL KULAKWER CEDDİNE TÜRKE KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE...   __''((NE MUTLU TÜRKÜMDİYENE))''__

dielosch

Alıntı yapılan: __D3M0N__ - Ekim 16, 2008, 04:02:22 ÖS
Türkiye haritasının diyer kısmını; Nerelerine  Sokmuşlar acaba!!!  böyle durumlar beni çıldırtıyo. Arkadaşlar kusuraBakmayın ama! doğru dimi. onca askerimiz  boşunamı CAN weriyo Sınırda. Bu topraklar edebiyen bizimdir... BİZİM KALACAKTIR...     EYİL KULAKWER CEDDİNE TÜRKE KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE...   __''((NE MUTLU TÜRKÜMDİYENE))''__

bu sözün üstüne yapılcak en uygun şey alkışlamak heralde :D haklısın kesinlikle
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE    clap:)  clap:)   

gece

Alıntı yapılan: __D3M0N__ - Ekim 16, 2008, 04:02:22 ÖS
Türkiye haritasının diyer kısmını; Nerelerine  Sokmuşlar acaba!!!  böyle durumlar beni çıldırtıyo. Arkadaşlar kusuraBakmayın ama! doğru dimi. onca askerimiz  boşunamı CAN weriyo Sınırda. Bu topraklar edebiyen bizimdir... BİZİM KALACAKTIR...     EYİL KULAKWER CEDDİNE TÜRKE KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE...   __''((NE MUTLU TÜRKÜMDİYENE))''__

Kesinlikle katiliyorum  ya:)  okey:)

Bu topraklar edebiyen bizimdir... BİZİM KALACAKTIR...     EYİL KULAKVER CEDDİNE TÜRKE KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE...   __''((NE MUTLU TÜRKÜMDİYENE))''__