Almanya vizesini aldım yuppii

Başlatan SELİN_24, Ekim 06, 2008, 11:18:10 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SELİN_24

dance:) dance:) dance:) dance:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)   HADİ HALAYA ARKADAşLAR ÇOK MUTLUYUM VİZEM ÇIKTI.YÜCE RABBİM HERKESİ SEVDİĞİNE KAVUşTURSUN. AMİNNNNNNNNNNNN clap:) clap:) clap:) clap:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) funny:) funny:) funny:) funny:) funny:) funny:) funny:) :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: yuppi:) yuppi:)

...mystery...

senin adına sevindim selin...sanırım benim vize problemim olmıcak ama arkadaşımınkiyle uğraşıcaz napalım artık beklicez ;D ama beklerim ben onu neyse ne mutlu sana... ;D

SELİN_24

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 07, 2008, 05:10:14 ÖS
senin adına sevindim selin...sanırım benim vize problemim olmıcak ama arkadaşımınkiyle uğraşıcaz napalım artık beklicez ;D ama beklerim ben onu neyse ne mutlu sana... ;D
sağol mystery arkadaşına kolaylıklar versin rabbim

...mystery...

dielosch

bişi sorucam vize tam olarak ne :D biliyorum çok komik ama yani ne için gerekiyor illa almak zorundamısın yani bir şekilde almasan olmuyor mu mesela gizem uğraşmıcam diyor yani yaşil pasaport olunca uğraşılmıyor mu :haha: öff ben de istiyorum o zaman

...mystery...

benim annemden kaynaklanıyo ve bende vize tam olarak ne bilmiyorum sanırım pasaport için gerekli bişi ve benim pasaportum var

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 08, 2008, 06:50:57 ÖS
benim annemden kaynaklanıyo ve bende vize tam olarak ne bilmiyorum sanırım pasaport için gerekli bişi ve benim pasaportum var
eminmisin ölese iyi ama bana pek de öle gelmiyor ama oladabilir Allah kahretmesin cahillik işte :haha:

...mystery...

Canbey

Bu memleketin nesini beğeniyorsunuz anlamış değilim, tabi mutluluğunu paylaşıyorum :)

esma 41

Alıntı yapılan: Canbey - Ekim 14, 2008, 06:05:22 ÖS
Bu memleketin nesini beğeniyorsunuz anlamış değilim, tabi mutluluğunu paylaşıyorum :)

Size bir sorum olacak canbey.

Bu memleketin nesini begenmiyorsunuz ?

Cevabinizi bekliyorum.  :)

Canbey

ben viyanada yaşıyorum :) yanlış anladın sanrıım tr yi kastetmedim

esma 41

Alıntı yapılan: Canbey - Ekim 14, 2008, 06:13:06 ÖS
ben viyanada yaşıyorum :) yanlış anladın sanrıım tr yi kastetmedim

Yok yanlis anlamadim .
DIS ülkede yasadiginizi düsünüyordum zaten.

Yine soruyorum ... yasadiginiz memleketin nesini begenmiyorsunuz ?  :)

Canbey

hee , fuhuş zina insan ruhuna zaman ayıracak yer bulamıyor, çocuğunu yetiştirecek yerin yok daha ne olsun

esma 41

Alıntı yapılan: Canbey - Ekim 14, 2008, 06:26:44 ÖS
hee , fuhuş zina insan ruhuna zaman ayıracak yer bulamıyor, çocuğunu yetiştirecek yerin yok daha ne olsun

Peki bu üstte yazdigin seyler ... Türkiyede (maalesef ) olmuyormu, yasanmiyormu?
Bence bu bir neden degildir.
Baska mazeret bulmak lazim.  :)

esma 41

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 14, 2008, 06:31:31 ÖS
Peki bu üstte yazdigin seyler ... Türkiyede yada baska bir ülkede  (maalesef ) olmuyormu, yasanmiyormu?
Bence bu bir neden degildir.
Baska mazeret bulmak lazim.  :)

Canbey

tr ile avrupa bir degil bunu kabul ettiginizi biliyorum.. neyse önemli degil

karakartalali

Alıntı yapılan: SELİN_24 - Ekim 06, 2008, 11:18:10 ÖS
dance:) dance:) dance:) dance:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)   HADİ HALAYA ARKADAşLAR ÇOK MUTLUYUM VİZEM ÇIKTI.YÜCE RABBİM HERKESİ SEVDİĞİNE KAVUşTURSUN. AMİNNNNNNNNNNNN clap:) clap:) clap:) clap:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) hiihi:) funny:) funny:) funny:) funny:) funny:) funny:) funny:) :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: yuppi:) yuppi:)
arkadaşım senin adına çok sevindim.darısı vize için bekleyenlerin başına.