Aile birleşimi ile ilgili sorularınızı burada sorabilirsiniz

Başlatan asiksivasli, Ekim 15, 2008, 05:38:09 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yeliz55

benimde evraklarım dün onaylandı bakalım ne zaman elime geçecek  ama tatile giriyorlar acaba pasaportumun gelmesi gecikirmi?

karakartalali

karakartalali

karakartalali

arkadaşlar almanyada yaşayan eşin oturum müsadesini gösteren sayfanın fotokopisi gerekliymiş. bu durum eşin alman yada türk olmasına göre değişirmi? bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.

attorney

Almanyadaki ikamet / milliyet durumunuz nedir?
Aylik maasiniz nedir ve kac aydir ayni iste devam ediyorsunuz?

bozca50

Selam Arkadaslar

Ben 2. ayda nikah yapcam Türkiyede kendim Almanvatandasiyim , Üniversite ögrencisiyim ve insAllah sene kisin bitek üniveritem.benim sorum vize almak icin benim gelir göstermem gereklimi Huh yada ögrenci oldugum icin bi porblem ne cikarmi Huh? Bide bizim soyismimiz uyuyo ben almanyadan bütün nikah icin gereken evraklari aldim bizim kafamiza takilan sey soyismimiz uydu icin sorun cikarmi diye ?

sila44

arkadasım benimde bi sorunum var banada yardımcı olursanız sevinirim .tskler
esim alman vatandası 13/11/2007 tarihinde istanbul da alman konsolosluguna aile birlesimi için basvurdum ve esim alman vatandası fakat calısmıyor 19/01/2009 tarihinde beni tekrar konsolosluga cagırdılar su yazı ile:vizeniz ile ilgili olarak bazı hususların netliğe kavusması gerekmektedir bu sebebe le bu tarihte bu yazı ile beraber 3 nolu giseye basvurun ltf beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz olumlu yada olumsuz  tskler simdiden Allah herkezi kavustursun ins tez zamanda

esmerhakan83

slm benim nisanlim ocak 2009 da nikah icin tr ye gelcek.tr de nüfus müdürlügüne gittim ve (nisanlim alman vatandasi) nisanlimin nikah icin getirmesi gereken belgeleri sordum.1-Uluslararası evlenme ehliyet belgesi   2-Dogum kayit örnegi   3-İkametgah ini getirmelli dediler.

nisanlimin oradan Uluslar arasi evlenme ehliyet belgesini alabilmesi icin benim 1-Nüfus kayit örnegini 2-Dogum kayit örnegini  nisanlima göndermem gerektigini ben bu belgeleri göndermeden nisanlima oradan nikah icin gerekli belgeleri vermeyeceklerini söyledi. ben ilk defa duydum böyle biseyi benim bilgilerime bakmadan almanlar nisanlima bu belgeleri vermiyorlar mi ???alman vatandasi ile evlilik yapmis olan var mi icinizde?eger varsa siz Almanyaya böyle evraklar gönderdinizmi? bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar bilgilerini benimle paylasirlarsa sevinirim.simdiden hepinize cok tesekür ederim

ATAAN

Nisanliniza Nüfus kayit örneginizi (Almanca Tercümesiye Birlikte Noter Onayli) ve International Dogum kayit örnegini Gondermeniz lazim kendisinin Evlenme Ehliyet Belgesini (Ehefähigkeitszeugnis) alabilmesi icin.

Onur Çetin

malesef cıkmadı bavulları hazılamamada gerek kalmadı

zorro

ATAAN

ATAAN

Buraya Yeni Soru Eklemeyin Lütfen, Sorularinizi Yeni Konu Olarak Acarsaniz Daha Cabuk Cevap Alirsiniz.

kirsehir7

Alıntı yapılan: SERDAR-KREFELD - Ocak 14, 2009, 11:49:58 ÖS
kardes acıl yardım cı ol capprazs sorgum var elım ayagım tıtrıyor esım alman korkum yok ama esım lede calıstım ne olacak bılmıyorum msn adresım badyman1980@hotmail.com acıl yardım edın ya ne yapacam bılmıyorum karsılıklımı konusacagız yoksa form mu vercekler bana doldurmak ıcın yardım yardım

size bazi sorular sruyolar.esinizle ne zaman tanistiniz,yüzükleri kim secti,evlenme teklifini kim yapti, esinizin annesinin adi,babasinin,kardeslerinin adi, arabasinin rengine kadar gibi sorular soruyolar.

bu arada krefeldemi geliyosunuz?

ATAAN

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 12, 2009, 03:38:15 ÖS
Buraya Yeni Soru Eklemeyin Lütfen, Sorularinizi Yeni Konu Olarak Acarsaniz Daha Cabuk Cevap Alirsiniz.
RAGMEN BURAYA SORU ASMISSINIZ YA PES YANI

ATAAN

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.