Wie heißen diese Länder auf Deutsch ?

Başlatan esma 41, Ekim 22, 2008, 05:07:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 26, 2008, 01:21:36 ÖÖIngiltereymis ...  (sen benden de "catlaksin " catlak iyi anlamda tabiki) )  ;D

Tadschikistan

Estland ?

:haha: ben çatlak olduğumu söylemiştim.. ;D

estonya --- estland

Faroe Adaları ??? :)

esma 41

...mystery...

das Indonesien -- endonezya

Fildişi sahilleri.. ???  :haha:

Hasan42

Elfebeinküste= Fildisi Sahilleri.

Fas ??

clever84

Hasan42

gece

esma 41

Hasan42

Hasan42

Slm.gece
Asien:Asya Kitasi

Australien hangi kita?

gece

Aleyküm Selam Hasan :)
Auf der Weld gibt es 7 Kontinent eine von denen Australien.

Hasan42

Evet gece,  artik 7 kita diyorum soranlara. Soru ve cevaplar kisminda Esma almanca sorunca bende 5 dedim ve hepsini yazdim.Birde ne göreyim 7 olmus kitalar.Ama biz yillar önce 5 kita olarak ögrenmistik.Zamanla herseyin degistigi gibi kitalarda degismis öyle degil mi?

esma 41

Alıntı yapılan: Hasan42 - Ekim 30, 2008, 01:14:13 ÖÖEvet gece,  artik 7 kita diyorum soranlara. Soru ve cevaplar kisminda Esma almanca sorunca bende 5 dedim ve hepsini yazdim.Birde ne göreyim 7 olmus kitalar.Ama biz yillar önce 5 kita olarak ögrenmistik.Zamanla herseyin degistigi gibi kitalarda degismis öyle degil mi?

Evet öyle Hasan 42.
Senin dedigin dogru zamanida bizde 5 biliyorduk simdi 7 biliyoruz. ;D
Kitaplar sag olsun ...  :)

gece

Alıntı yapılan: Hasan42 - Ekim 30, 2008, 01:14:13 ÖÖEvet gece,  artik 7 kita diyorum soranlara. Soru ve cevaplar kisminda Esma almanca sorunca bende 5 dedim ve hepsini yazdim.Birde ne göreyim 7 olmus kitalar.Ama biz yillar önce 5 kita olarak ögrenmistik.Zamanla herseyin degistigi gibi kitalarda degismis öyle degil mi?

Haklisin cok haklisin buarada yasimiz cikti yaa baya ilerledik ah ah dermisim  ;D