Göz Yanılmaları ve Değişik İlüzyonlar

Başlatan ...mystery..., Ekim 25, 2008, 07:12:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

burda tek zıplamayan hayvan hangisi?? ;D

bide kaç hayvan görebildiniz??? ;D

...mystery...

Resimdeki siyah noktaya bakarak,kafanızı monitöre doğru ileri-geri hareket ettiriniz,ne görüyorsunuz..?  ;D

...mystery...

bu göz ilüzyonu gibi bişey değil göz yanılması ama bana değişik geldi... utanan:)  

diğer bayraklı olanıda ben göremedim bişey görebilen var mı?? :-\

mucizemsin

Bismillahirrahmanirrahim kafam döndu hepsini ayri ayri denemekten ay yildiz gözünü kapatiginda cok güzel cok degisik seyler sagol ayricada galiba ben biraz stresliyim.

...mystery...

bişey değil...o stres işi biraz garip yaa...herkes kafamı oynatınca dönüyo diyince bende denedim bendede döndü onu çok ciddiye almayın... :) ama diğerleri gerçekten değişik... ;D ben o ay yıldızı göremiyorum bi duvara bakıp deniyim bakalım ne çıkıcak.. :haha:

mucizemsin

...mystery...

ayı gördüm... ;D ama hayvan olan değil.. :haha: resimdeki ayı gördüm.. ;D

mucizemsin

...mystery...

ne görüyorsunuz?? ilk başta at üstünde bi adam dikkatli bakınca??? ;D

mucizemsin

Ben direk atin üstünde bi adam yerde yatan bi kadin gördüm yasli adamida dikkatli bakinca farkettim tuhaf  :D

...mystery...

ben ters yazmışım zaten.. :haha: en son yaşlı adam görünüyo... hemen düzeltiyim... :)

...mystery...

bu resim biraz açık ama güzel birleştirilmiş...bir çocuk kaç adam var?? :) melekleri görebildinizmi???

...mystery...

...mystery...

ortadaki siyah noktaya dikkatlice gözünüzü ayırmadan bakın nasıl bir değişiklik olacak?? ne oldu???

grilik yok oldu galiba... ;D

...mystery...

...mystery...

...mystery...