Göz Yanılmaları ve Değişik İlüzyonlar

Başlatan ...mystery..., Ekim 25, 2008, 07:12:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:08:38 ÖSbilyeleri raflara yerleştirebilen var mı??? :)

--> Bunu cok pis hazirlamislar... Yerlestiremedim... ;D utanan:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 28, 2008, 09:09:00 ÖS--> Tam kare ama gözlerimiz bizi yaniltiyolar... ;D Egilip ya da yandan bakarsak düzler.... ;D

evet bu zaten belli... ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:10:39 ÖS,

bir eskimo ve bir kızılderili var onur abi... ;D

--> Eskimo yenimo bilmem, adamin arkasi dönük iste... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 28, 2008, 09:10:01 ÖS--> Sagdaki... Dermisiiiiiiiimm... ;D Ayni ya kimi kandiriyon... ;D

:haha: kimi kandırıyorum acaba??? ;D kandırıyomuyumki ?? :)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 28, 2008, 09:11:46 ÖS--> Eskimo yenimo bilmem, adamin arkasi dönük iste... ;D

o doğru... ;D çok güldüm onur abi yaa yenimo... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 28, 2008, 09:10:55 ÖS--> Bunu cok pis hazirlamislar... Yerlestiremedim... ;D utanan:)

bende yerleştiremedim... :)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:11:09 ÖSevet bu zaten belli... ;D

--> Böyle kolay sorular sorup zamanimi harcama ya... ;D

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:12:02 ÖS:haha: kimi kandırıyorum acaba??? ;D kandırıyomuyumki ?? :)

--> Beni kandiramadin o belli... ;D

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:13:03 ÖSbende yerleştiremedim... :)

--> Bunu iyi bulmussun... Labirent gibi ya... ;D Yoksa labirent mi ? :D

...mystery...

kolay sorular ama eğlenceli bence insanı içine alıp götürüyo neyse... :D

evet kandıramadım senide kandırmaya çalışmam zaten onur abi... ;) kimseyi kandırmaya çalışmam o da ayrı... :)

bilmemki sanmam labirent olduğunu ama yerleştiği kesinde nasıl?? :-\

...mystery...

ortadakilerden hangisi büyük???

tabiki ikiside aynı...bu basitti.. ;D

...mystery...

sizce [AB] doğru parçasımı yoksa [BC] doğru parçasımı uzun???

ben resimde göremedim ama eşit gibi düşndüm zaten öyledir... ;D

3,14

...mystery...

iyi tamam... ;D onur abi bir resim vardı... önceki sayfanın 2. resmi sanırım baksana kaç kişi var resimde görebilicekmisin ama cevaba bakmamaya çalış kırmızıyla ve büyük yazdımda utanan:)

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:19:23 ÖSsizce [AB] doğru parçasımı yoksa [BC] doğru parçasımı uzun???

ben resimde göremedim ama eşit gibi düşndüm zaten öyledir... ;D

--> Ahan da Matematik cikti.. ;D Birkac deger vermen lazimdi ama ya... ;D Nerden hasapliycam, göz gareri mi söyliycem..... ;D

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 28, 2008, 09:23:41 ÖS--> Ahan da Matematik cikti.. ;D Birkac deger vermen lazimdi ama ya... ;D Nerden hasapliycam, göz gareri mi söyliycem..... ;D

:haha: bilmem...bencede değer lazım değer verseler 2 sn.de çözerim ama severim geometriyi ama değer yok demekki eşitler... ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:22:48 ÖSiyi tamam... ;D onur abi bir resim vardı... önceki sayfanın 2. resmi sanırım baksana kaç kişi var resimde görebilicekmisin ama cevaba bakmamaya çalış kırmızıyla ve büyük yazdımda utanan:)

--> Tekrar yollasana, simdi cevabi görmeyim...