Bugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

Başlatan esma 41, Ekim 26, 2008, 03:30:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bug

AKP
34 (61.8%)
CHP
9 (16.4%)
MHP
5 (9.1%)
DTP
0 (0%)
Diger
3 (5.5%)
Cevap yok / kararsizim  / sandiga  gitmem
4 (7.3%)

Toplam Oy Verenler: 51

...mystery...

bende memnunumda... :) tek sorun orda yaşarken problem olması onun dışında ASLA Alman vatandaşı olma gibi bir isteğim yok... :) (bide galiba problem oluyo sanırım bazı durumlarda.. ::) ben tam bilmiyorumda.. :) )

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 10, 2008, 09:00:46 ÖS
bende memnunumda... :) tek sorun orda yaşarken problem olması onun dışında ASLA Alman vatandaşı olma gibi bir isteğim yok... :) (bide galiba problem oluyo sanırım bazı durumlarda.. ::) ben tam bilmiyorumda.. :) )

Alman vatandasi olunca "Bürokrasi " islemleri daha kolay ve cabuk oluyor.
Bunun disinda pek fark göremiyorum.

Benim alman vatandasi olmamamin en büyük sebebi , almanlarin uyguladigi sacma  yöntemleridir.
Yoksa alamancam almanlardan bile  iyidir ...  :)

...mystery...

orası kesinlikle doğrudur esma abla senin almancan almanlara 1000 basar(ne kaba bi cümle oldu bu böyle ;D neyse buna takılmıyım ;D )

hmm.... zaten benim Alman vatandaşı olma gibi bir problemimde,merakımda yok şu anda.. ;D ama eğer bi kararla kaldırılırsa belki bir ihtimal... :)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 10, 2008, 09:08:19 ÖS
orası kesinlikle doğrudur esma abla senin almancan almanlara 1000 basar(ne kaba bi cümle oldu bu böyle ;D neyse buna takılmıyım ;D )

hmm.... zaten benim Alman vatandaşı olma gibi bir problemimde,merakımda yok şu anda.. ;D ama eğer bi kararla kaldırılırsa belki bir ihtimal... :)

Ol tabi , mesela benim ablam bir alman.  :)
Alman bir ablam var benim . :)

...mystery...

esma 41

Arada bir fikir degisikligimiz olunca ablam ile , sen sus sen almasin diyorum ona.  :)

Asil sen sus diyor oda , kendi vatanina git ne isin var burda.

Bende söyle yapiyorum ...  :zopa:

Birbirimizi cok seviyoruz cokk  :)

...mystery...

:haha: ne güzel bir iletişim.. ;D keşke benimde bir ablam veya abim olsaydı kardeşimde yok tek çocuğum ben... ;D aslında hem iyi hem kötü ama ablam veya abim olsaydı fena olmazdı ama asla ve asla kardeş istemiyorum... :haha:

smaili

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Aralık 10, 2008, 09:17:05 ÖS
:haha: ne güzel bir iletişim.. ;D keşke benimde bir ablam veya abim olsaydı kardeşimde yok tek çocuğum ben... ;D aslında hem iyi hem kötü ama ablam veya abim olsaydı fena olmazdı ama asla ve asla kardeş istemiyorum... :haha:

Kardes olmanin olasiligi yüksek ama abla olman biraz zor olabilir bundan sonra.

Ben evin en kücük kardesiyim.  :)
Cokta severler beni  :zopa:   :)

esma 41

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Aralık 10, 2008, 09:21:14 ÖS
Kardes olmanin olasiligi yüksek ama abla olman biraz zor olabilir bundan sonra.

Ben evin en kücük kardesiyim.  :)
Cokta severler beni  :zopa:   :)
ne güzel.. ;D evet sanırım bundan sonra abla olmam zor olur 14 yaş farkı düşünemiyorum bile... ::) ;D

smaili

esma 41

dielosch

...mystery...

bluestar