sevmekten nezaman vazgectim

Başlatan SEVGI-40, Kasım 02, 2008, 01:43:37 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.
Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.
Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için vazgeçtim.
Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim.
Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için vazgeçtim.
Tablolarımda artik kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen olduğun için vazgeçtim.
Bencil olduğun için vazgeçtim.
Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.
Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.
Bu yüzden ben de senden vazgeçtim

SIZ NEZAMAN VAZGECTINIZ PEKI?????????????????????????

https://www.youtube.com/watch?v=m0YrmPp_s8g

yakamozlu_gece

SEVGI-40

tskr ederim.sen nasilsin

begenmene sevindim

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 02:06:49 ÖÖtskr ederim.sen nasilsin

begenmene sevindim

bizlerde çok iyi sayılırlar sevgi hanım teşekkürler....

SEVGI-40

azeri_pretty

insan sevmekden hic vazgecermi sevgicim?=) Sevgi oldugu yerde hr shey daha guzel daha parlak olur.Yashasin Sevgi :D

...mystery...

süpersin sevgi çok teşekkür ederim....gerçekten çok anlamlı yazılmış bişey ama ben sevmekten vazgeçmedim vazgeçmicem... :) benden sana +1 Beiträge :angel:

purjuu

aynen mystery...bende sevmekten asla vazgeçmem...bendende bir +1     sevgi-40 :)

...mystery...

zaten sevmekten vazgeçilmezki purjuu... :)

SEVGI-40

sevemkten vazgecilirmi hic geciliyosa seven sevmesini bilmemisdir ben kenidimden gecerrim yinede sevdigimden gecmem

SEVGI-40

tesekküredrim arkadaslar yoorumlarini icin begenmenize  cok sevindim

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 11:45:30 ÖSsevemkten vazgecilirmi hic geciliyosa seven sevmesini bilmemisdir ben kenidimden gecerrim yinede sevdigimden gecmem
ne güzel... ;D