Üc Smiley ile, simdi ruh halinizi anlatabilirmisiniz ...?

Başlatan gece, Kasım 04, 2008, 12:54:33 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 06:41:07 ÖS

:cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

Allahim ya bu cok güzel cok güzelmis Gizemcim naptin duygulandirdin beni ya ayyyyyyyyyyyyyyyyy müthis gercekten  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gece

mub@rek

Ben hala bekliyorum, Yüzsüzlük yapip istedik ama halaaaa ses yok mealeseff...

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 09:35:16 ÖS

:cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

Allahim ya bu cok güzel cok güzelmis Gizemcim naptin duygulandirdin beni ya ayyyyyyyyyyyyyyyyy müthis gercekten  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* biraz zorla göstermiş gibi oldu ama görmeni istedim... utanan:) :-* :-* :-* beğendiğinede çoooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk sevindim gece ablacım.... :-* :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 19, 2009, 09:36:49 ÖS
Ben hala bekliyorum, Yüzsüzlük yapip istedik ama halaaaa ses yok mealeseff...
size daha değişik harfler bakıyorum.... ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 09:36:54 ÖS
:-* :-* biraz zorla göstermiş gibi oldu ama görmeni istedim... utanan:) :-* :-* :-* beğendiğinede çoooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk sevindim gece ablacım.... :-* :-* :-*

Benzeri kisa bir sey olursa hemen imzama yerlestiririm müthis olmus Gizemcim nasil begenmem ya COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TESEKKÜR EDERIM BIR TANEM  :-* :-* :-* :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 09:39:02 ÖS
Benzeri kisa bir sey olursa hemen imzama yerlestiririm müthis olmus Gizemcim nasil begenmem ya COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TESEKKÜR EDERIM BIR TANEM  :-* :-* :-* :-* :-*
nasıl bişey olsun mesela.... ::) ;D hemen yapıyım.... :-* :-* :-* :-*