Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

purjuu

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 19, 2008, 11:21:15 ÖÖsonunda annecim bugun gelıyo  yuppi:) ve benimde tattil zamanım başlıyo o yüzden bugun çok  mutlu ve cookk sevinçlıyım.... dance:) dance:)
senin adına sevindim zeytin... :)

ben bugün ders çalışıcam bir ÖSS derdi var başımda offoff:)

...mystery...

bugün biyoloji çalışıcam.... dance:) çok mutluyum yaaa yuppi:) bu sınavdan 100 alıcam başka yolu yok.... :haha:

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 20, 2008, 03:55:56 ÖSbugün biyoloji çalışıcam.... dance:) çok mutluyum yaaa yuppi:) bu sınavdan 100 alıcam başka yolu yok.... :haha:
çalışırsan alırsın neden alamayasın... ;D ;D sanırım lise1 sin biyoloji konuları .ok eğlencelidir lise1'in en azından ben çok severdim... ;D

bende bugün bütün öğrenciler gibi ders çalışıcam... ;D ;D

zeytin

bugün hiç bir şey yapmıycam canım ne isterse onu yapcam çünkü bugün çok mutluyummm dance:)

purjuu

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 20, 2008, 04:23:52 ÖSbugün hiç bir şey yapmıycam canım ne isterse onu yapcam çünkü bugün çok mutluyummm dance:)
okey:) okey:)

Aşil

bugun bosum , ehliyet calismam lazim ama calisamiyorum canim hic istemiyor,

zeytin

bugün kendime zaman ayıramadım inşAllah yarın çünkü bugün çok yorgundum

...mystery...

bugün yine ders çalışıcam... ;D ;D

FRANSIZCA ;D ,matematik ::) ve Gramer(ingilizce) :-\ ama yinede çooooooooooooooook mutluyum çünkü sınavlarımız bitti gibi bişey :haha:

Aşil

SEVGI-40

...mystery...

bugün kalan bütün zamanımı ALMANCAX'ta geçiricem... dance:) yuppi:) hiihi:) halayy:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 29, 2008, 06:49:58 ÖS
bugün kalan bütün zamanımı ALMANCAX'ta geçiricem... dance:) yuppi:) hiihi:) halayy:)
bi problem cikmassa bende öyle yapmayi düsünüyom  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 29, 2008, 07:30:39 ÖS
bi problem cikmassa bende öyle yapmayi düsünüyom  :haha: :haha: :haha:
çıkmaz çıkmaz... ;) yaril:)

SEVGI-40

...mystery...

peppa

bugun yine uyumaya calisicam ama yine uyuyamicam  ya:)

zeytin

bugün gezmeye gitcemm o yüzden çok mutluyumm :haha: