Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 18, 2009, 04:09:46 ÖÖ
Sabah güzel bir kahvalti yapacagim. Pazar' in keyfini sürecegim.
clap:) clap:)

bugün önce kahvaltı yapıcam sonra biraz Almancax'ta takılıcam sonra Fransızca kelime sınavımız için kelimelerin kalan kısmını yazıcam daha sonra onları ezberlicem(yarısından fazlasını zaten ezberledim ilk 9 sınav için ;D bi son konuların kelimeleri var ;D ) sonra annem,babam ve ben dışarı çıkıcaz bana bikaç tane okuma kitabı(bi tane roman bi tanede kişisel gelişimle ilgili bir kitap) alıcaz daha sonraaa saat zaten 4'e yaklaşmış olacağı için binicem otobüsüme doğruuuuuuuu İstanbul...  alkis:) orda anneannemlerin evine yani benim evime gittiğimde anneannemlede azıcık Fransızca çalışıcam sonra yine buralarda olurum sanırım saat 10 olduğundada ertesi gün okul olduğu için yatıcam.... ;D bu kadar.... halayy:) ilk defa bu kadar geniş bi şekide anlattım ne yapacağımı neden bilmiyorum... :-\ bi an içimden geldi... :-\

zeytin

temizlık yapcimm akşamda arkadaşıma yorgunluk çayı içmeye gitcim

3,14

--> Hic bilmiyorum, artik hicbir seyi bilemiyorum... offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Napacaaaasamm... :'(

...mystery...

Kimya çalışmaya niyetleniyorum ama artık içimden gelmiyo zaten geçen hafta sınav için çalışmıştım sanırım şöyle bir bakıcam o kadar.... ;D

3,14

--> Forumdakilere tek tek bugün  ne yapacaksin diye soracagim... :haha: :haha:

gece

KISIR YAPCAM ACIMM   ACCCCCCC :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 05:32:45 ÖS
KISIR YAPCAM ACIMM   ACCCCCCC :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

--> Daha yapmadin mi?? :haha: :haha: Sen bu gidisle tövbe kisir misir yapamazsin.. :haha: :haha: Aaa MISIR :haha: :haha: :haha: Ben MISIR isterimmmm. tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

3,14

3,14

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 05:33:59 ÖS
--> Daha yapmadin mi?? :haha: :haha: Sen bu gidisle tövbe kisir misir yapamazsin.. :haha: :haha: Aaa MISIR :haha: :haha: :haha: Ben MISIR isterimmmm. tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)
;D ;D ;D mısır mı :o bi laf lafı açıyor'a bak istersen.... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:37:06 ÖS
;D ;D ;D mısır mı :o bi laf lafı açıyor'a bak istersen.... :haha:

--> Geldi mi??? :haha: :haha:

...mystery...

3,14

...mystery...