Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

mub@rek

İs cıkisi birkac yere gidicem, aklimda ne zamandir yapmayi düsündügüm seyler var. Bu sefer üsenmeden gidicem. ;)

şinasi

zeytin

Dünkü en yoğunluğu bugünde devam ediyoo
bügünde ütü var offoff:) offoff:)
Akşamda Tenis kursu varr hiihi:) hiihi:)

şinasi

Oğlumun maçına gideceğim.

3,14

--> Doktora gidecegim, gelince de saz calisacagim. hiihi:) yuppi:) alkis:) clap:) dance:) okey:)

kirsehir7

bilmiyorumki ne yapacagimi coook sey yapmak istiyorum ama ....,
gezmek istiyorum yanima arkadas bulabilirsem tabiii  :P

...mystery...

evdeyim ders çalışıcam Fransızca saçma sapan Leçon'ları yazıcam ( offoff:) ) İngilizce kitabımı okucam vee en sonunda biricik Türkçe olan kitabımı okucam oooooohhhhhhh en güzel yanı burası.... dance:) dance:)

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 30, 2009, 01:21:50 ÖS
bilmiyorumki ne yapacagimi coook sey yapmak istiyorum ama ....,
gezmek istiyorum yanima arkadas bulabilirsem tabiii  :P

--> Ne gezmesiymis, otur oturdugun yerde, birlikte ne kadar gezdik, yetmedi mi iiii? :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 01:24:36 ÖS
evdeyim ders çalışıcam Fransızca saçma sapan Leçon'ları yazıcam ( offoff:) ) İngilizce kitabımı okucam vee en sonunda biricik Türkçe olan kitabımı okucam oooooohhhhhhh en güzel yanı burası.... dance:) dance:)

--> En güzel yana ulasmayi denemek icin vaktini kullanma zamaninin gelmis olmasi gerekmiyor mu acaba? :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 30, 2009, 01:36:12 ÖS
--> Ne gezmesiymis, otur oturdugun yerde, birlikte ne kadar gezdik, yetmedi mi iiii? :haha: :haha:

yok yetmediii.gezmeyi cooook seviyorum ama gezecek kimse yok burdaa offfffffffffff  angry:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 30, 2009, 01:36:52 ÖS
--> En güzel yana ulasmayi denemek icin vaktini kullanma zamaninin gelmis olmasi gerekmiyor mu acaba? :haha:
o en güzel yan benim için saat 00.00 oluyo... :haha: :haha: o saatte okumak daha güzel ve korkunç oluyo... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 30, 2009, 01:36:58 ÖS
yok yetmediii.gezmeyi cooook seviyorum ama gezecek kimse yok burdaa offfffffffffff  angry:)

--> Ehliyetini al arabayla gezersin. 8)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 01:37:56 ÖS
o en güzel yan benim için saat 00.00 oluyo... :haha: :haha: o saatte okumak daha güzel ve korkunç oluyo... :haha:

--> Sen bilirsin. :haha:

NİLSENAM

...mystery...